Support

Over Azure

Waar spreken we over als het om het Azure platform gaat?

Azure is het cloudplatform dat bedrijven ondersteunt om hun bedrijfsprocessen behalve altijd en overal toegankelijk te maken, ook continu helpt verbeteren. Binnen de Azure diensten hebben organisaties de mogelijkheid om voor een hybride cloudoplossing te kiezen, waarbij gegevens lokaal en in de cloud opgeslagen worden, of full-cloud te gaan. Omdat Azure een cloudoplossing van Microsoft is, valt dit perfect te combineren met andere cloudservices zoals Microsoft 365. Het Azure platform vraagt gespecialiseerde kennis en daarom bieden wij behalve het Azure platform zelf, óók ondersteunende managed services diensten aan.

Minder zorgen en onderhoud met Azure

Voordelen

Het gebruik van Azure biedt vele voordelen;

  • Geen investering in (server) hardware
  • Alleen betalen naar gebruik
  • Extreem flexibel en schaalbaar
  • Meeliften op technologische ontwikkelingen
  • Continu beschikken over nieuwste security functionaliteiten
  • Ongekende mogelijkheden voor het automatiseren van processen
  • Compliant aan meer dan 70 standaarden zoals AVG en ISO27001
3 Redenen om te kiezen voor Azure

Groot datacenterlocatie in Nederland

Microsoft heeft wereldwijd meer dan 54 datacenters, waaronder een groot datacenterlocatie in Nederland. Vanuit het Azure platform worden tal van services geboden. Dit gaat verder dan virtuele servers. Ook het hosten van websites, databases en IoT infrastructuren behoren tot de mogelijkheden.

Veel van onze klanten met een hybride cloud infrastructuur kiezen er voor om Azure te gebruiken voor back-up of als uitwijk datacenter bij calamiteiten. Azure biedt diverse mogelijkheden voor geautomatiseerde disaster recovery scenarios. Door Azure hybride te gebruiken wordt het een verlenging van jouw eigen datacenter. Dit helpt bij een stapsgewijze migratie naar de cloud. Op jouw eigen tempo.

Betaal alleen voor het daadwerkelijke gebruik van Azure. Niet onnodig kosten maken, maar alleen bij inschakelen van Microsoft Azure.

Azure = betalen naar gebruik

Het beheren van Azure uitbesteden?

Hulp nodig bij je keuze?

of heb je een vraag over een product/dienst? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.