Support

Wij zijn Sirrus, jouw cloudpartner

Dit is ons verhaal

Er hangt succes in de lucht en dankzij ons is ‘de cloud’ binnen handbereik. Werken in de Cloud is als een berg beklimmen. We starten met het verkennen van de omgeving en zorgen dat alle tools up to date zijn. Want gebruikersgemak, flexibiliteit én veiligheid staan bij ons centraal. Om de continuïteit te waarborgen moet je in beweging blijven. Zo klauteren we samen naar boven, houd je grip op het proces en profiteer je vervolgens van een perfect overzicht, fraai uitzicht en een veelbelovend toekomstperspectief. Dat is het voordeel van een Microsoft managed service provider.

Ontdek cloudoplossingen

Profiteer ook van de cloud

Ga de uitdaging aan die innovatie jou en jouw organisatie te bieden heeft. Sla die digitale weg omhoog in en stijg boven jezelf uit. Dwars door de wolken, helemaal naar de top. Wij ontzorgen met persoonlijk advies, transparante Managed Cloud Services pakketten, efficiënte migratietrajecten en trainingen op locatie. Neem contact op en ontdek samen met onze IT specialisten de mogelijkheden van onze cloudoplossingen op maat.

Contact opnemen

Wat onderscheidt Sirrus van andere ICT partners?

Drie kernwoorden: Kennis, Adoptie en Security.

Kennis omdat Sirrus vanuit haar roots van alle ins en outs van de Microsoft producten kent. We hebben veel ervaring met Microsoft Cloud producten, waardoor we precies weten wat er allemaal mogelijk is en hoe we technologie het beste in kunnen zetten voor de business. Daarnaast geven we ook Microsoft Cloud trainingen aan systeembeheerders. Dan moet je wel goed begrijpen hoe het werkt!

.

Zo biedt Office 365 bijvoorbeeld veel functionaliteiten die ervoor zorgen dat je effectiever kunt werken. Om hier optimaal gebruik van de maken helpt Sirrus graag via het Adoptie programma! We bieden klanten toegang tot onze e-learning omgeving en informeren ze periodiek met tips hoe je de slimme functionaliteiten kunt gebruiken om jouw werk makkelijker te maken! Daarnaast komen we regelmatig bij onze kanten over de vloer om ze hans-on persoonlijke tips and tricks te geven.

.

(Cyber) security is vandaag de dag misschien wel belangrijker dan ooit. Je wilt geen slachtoffer worden van hackers. Een IT omgeving moet gewoon goed beveiligd zijn, zonder gedoe. Wij werken nauw samen met onze zusteronderneming Cyber7; een toonaangevend Cybersecurity kennishuis.

Door deze mix van kennis, adoptie en security zijn we als groep uniek in de markt.

Maak kennis met ons team

Samenwerking

Als aanvulling op dit kernteam werken wij nauw samen met Cyber7 en kunnen een beroep doen op hun uitgebreide IT team van ervaren cyber security specialisten. Zij kunnen ons ondersteunen bij complexe Security vraagstukken en eventuele escalatie bij incidenten. Zo kunnen we de snelheid en veiligheid van ieder traject waarborgen en de kwaliteit ervan garanderen richting onze klanten.

Microsoft Gold Partner

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van IT infrastructuren en intensieve samenwerking met Microsoft als Microsoft Partner kunnen wij voor ieder bedrijf een betaalbare maatwerk (Azure) cloudoplossing bieden. De ene organisatie is de andere niet en daarom is het maar goed dat óók de ene cloudoplossing de andere niet is. Zo kunnen wij, na het scannen van jouw organisatie, de huidige IT-omgeving en op basis van jullie specifieke eisen en wensen, namelijk precies de juiste cloud adviseren, migreren en beheren.

Lees meer over onze samenwerking met Microsoft
Microsoft 365

Let's get IT together

Interesse in een cloudoplossing op maat? Verken de mogelijkheden van onze Managed Cloud Services pakketten en neem contact op voor de oplossing van jullie voorkeur and make IT happen!

Neem contact op

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.