Support

Over Microsoft 365

Over Microsoft 365

Microsoft 365 is een bundeling van Office 365, diverse beveiligingstools vanuit de Enterprise Mobility + Security suite aangevuld met Windows 10. Er is veel mogelijk.

Graag adviseren wij als Microsoft Gold Partner over welke licentie(s) het best aansluiten bij de eisen, wensen en ambities van jouw organisatie.  Hierbij staan de concrete werkzaamheden en behoeftes van jouw medewerkers centraal. Samen creëren we op deze manier toekomstbestendige werkplekken in de cloud.

Geef mij advies

Microsoft 365 licentie(s) aanvragen

Hulp nodig bij je keuze?

of heb je een vraag over een product/dienst? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug!

Microsoft 365 in het kort

Microsoft (Office) 365 is een combinatie van online tools die jou en jouw medewerkers helpen om efficiënter en productiever te kunnen werken en samenwerken. Voorbeelden van deze tools zijn onder andere:

  • Altijd up-to-date
  • Mailen via Exchange Online
  • Communiceren en samenwerken via Microsoft Teams
  • Samenwerken SharePoint Online
  • Bestanden opslaan in OneDrive
  • Word, Excel en PowerPoint

Microsoft 365 advies op maat

Advies over welke combinatie van licenties wij voor jouw bedrijf het meest toepasselijk vinden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op om de wensen te bespreken.

Naast de Microsoft licenties zelf kunnen tevens jouw Office 365 omgeving in de cloud integreren, beheren en optimaliseren. Dit doen wij op basis van onze Managed Services. Of ontdek onze Cloud Werkplek gebaseerd op Microsoft 365.

Bekijk Microsoft 365 Managed Services

Óf bekijk één van onze andere Microsoft 365 diensten

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.