Support

De garantie van Microsoft Cloud Security

Waarom Cloud security zo belangrijk is

Is cybercrime voor jouw bedrijf al een belangrijk onderwerp? Het is in ieder geval een groeiend probleem voor veel ondernemers. Wist je dat iedere dag duizenden bedrijven onder vuur genomen worden door hackers die uit zijn op gevoelige en waardevolle informatie of ‘losgeld’. Een klik van jouw medewerker op een linkje in een mail en de data van je bedrijf wordt gegijzeld. Dan komt ineens de term Cloud security langs.

 

Maar wat betekent die term voor jouw bedrijf eigenlijk? Ieder bedrijf krijgt te maken met een haakpoging. 1 op de 5 mkb bedrijven word gehackt. Staat jouw data veilig?

Vraag een check aan

Hoe veilig is jouw bedrijf op een schaal van één tot tien?

Denk je dat jij en jouw werknemers allemaal veilig werken? Heb je weleens nagedacht over cybercriminelen: loop je risico op een cyberaanval denk je?

Dat zullen jullie niet zonder reden vragen. Inderdaad dat klopt! Maar er valt niet zoveel te halen bij mijn bedrijf. Dan wist je waarschijnlijk niet dat ongeveer een kwart van alle MKB-bedrijven last heeft van cybercriminelen. Elk MKB-bedrijf met een server in huis of in een datacenter is een eenvoudig doelwit voor die bandieten.

Wil je alles weten over veilig in de Cloud werken? Wij kunnen je er uren over vertellen. Klik op de knop en stel al jouw vragen over de Cloud en security.

Ik wil veilig naar de Cloud

De voordelen als wij jouw Cloud beveiligen

Word je klant van Sirrus? Dan profiteer je van de veiligheid van Microsoft Office 365 en Azure. En van die veiligheid word jij echt gelukkig.

 

Veel IT-bedrijven bieden een veilige Cloud aan. Regelmatig komen we Office 365 en Azure omgevingen tegen die niet door ons beheerd worden. Keer op keer staan we er versteld van hoe weinig kennis de ‘concurrenten’ hebben over het veilig inrichten van de Microsoft Cloud. De basis van Office 365 en Azure is goed, maar als je daar als beheerder zelf een achterdeur inbouwt door onkunde is het dweilen met de kraan open.

 

Wij weten alles over veilig werken met Microsoft. Daar blinken we echt in uit. Wij controleren continu de veiligheid van al jouw software. En potentiële veiligheidslekken vinden we. En die lossen we op.

 

Kortom. Sirrus is jouw hulpmiddel om vlug en goed meters te maken op het gebied van cyber security.

 

Ontdek het gemak en de voordelen van onze eigen operationele en strategische security baseline. Vraag een persoonlijk en gratis online een securitygesprek aan en ontdek al die voordelen.

 

Je moet jouw eigen internet beveiligen. Je moet jouw internetverkeer zelf (laten) controleren. Je moet een eigen firewall inrichten. Dat zijn de veiligheidsgevolgen van eigen dataservers. Je moet nog zelf jouw data versleutelen. Jouw bedrijf is verantwoordelijk voor de bescherming van jullie eigen data. Jouw private Cloud is niet zomaar veilig.

 

Dan kom je er ineens achter dat je die veiligheidszorgen allemaal achter je laat met Sirrus. Want onze Cloud veiligheidsservice bestaat uit twee onderdelen: de veiligheid van Office 365 en Cloud security van Azure. Je gebruikt 100% veilig Office 365 en Windows.

Wat is de veiligheid van de private Microsoft Cloudopslag precies wel? Eerst even terug naar het begin. Microsoft Cloud bestaat uit Office 365 en Azure. Die twee samen zijn alle werkplekken van jou en jouw medewerkers. Volledig online.

 

Microsoft Azure heeft ongeveer 300 diensten. Gemiddeld ga jij van ongeveer vijf tot tien diensten gebruik maken. Meer heb je als MKB-bedrijf eigenlijk niet nodig. Cloud back-up is er eentje. Een virtuele server in Azure is misschien de tweede gebruikte dienst. Nummer drie van deze diensten is een SQL database van je bedrijfsapplicatie. En zo zijn er nog een tal van voorbeelden. Denk bijvoorbeeld aan een website of een fileshare.

 

Maar voor elk van de 300 diensten van Azure heeft Microsoft veel veiligheidsmaatregelen genomen. Er is een miljardenbudget beschikbaar voor veiligheid. En er werken duizenden security-officieren bij Microsoft Azure.

 

Van fysieke bewaking tot online security. Zomaar een datacenter van Azure binnendringen is nagenoeg onmogelijk. Tegen zoveel veiligheidslagen kan jouw (eigen) datacenter niet op. De wet van grote getallen wint het van jouw bedrijf.

 

Jouw eigen IT-afdeling winnen het nooit van Azure en Sirrus samen. Onze gouden veiligheidscertificaten van Microsoft zijn het bewijs. Die haal je als IT-bedrijf niet zomaar. Bedrijfssecurity is complex en vereist kennis en ervaring. Dat doe je er als bedrijf of IT-er niet zomaar even bij.

 

En wat is veilig werken in de Microsoft Cloud niet?

Dat betekent overigens niet dat jouw medewerkers niet meer over veiligheid hoeven na te denken. Een vertrouwelijk mailtje per ongelijk naar Piet sturen in plaats van Pieter kan nog steeds gebeuren. En ook moet je nog steeds nadenken over virusscanners. Gelukkig regelen wij die ook als je wilt.

Je bent als werknemer nog wel verantwoordelijk voor jouw eigen informatiebeveiliging. Het datacenter kan nog zo veilig zijn, maar als ze zelf informatie achterlaat op de printer in een internet cafe heb je nog steeds een probleem.

De voordelen en veiligheid van de private Microsoft Cloud

Heb je vandaag voldoende redenen gelezen om samen met een gespecialiseerd IT-bedrijf als Sirrus de veilige Cloud in te gaan?

 

Wanneer mogen wij jouw bedrijf helemaal veilig laten werken in de Cloud? Klik op de knop om dat zo snel mogelijk te regelen. Mogen wij de Cloud van Microsoft gebruiken om jouw bedrijf veiliger te maken?

Ik wil de veilige Cloud in

Hulp nodig bij je keuze?

of heb je een vraag over een product/dienst? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.