Support

Ben jij op zoek naar een Microsoft Solutions Partner?

Wat houd Microsoft Solutions Partner in?

Ben jij op zoek naar een partij met wie jij het beste uit jouw bedrijf haalt? Ontdek dan hoe wij met de juiste IT-oplossingen jouw bedrijf laten groeien, veiligermakkelijker laten werken én besparen op IT-kosten! Dat is het voordeel van een Microsoft Solutions Partner.

Het Microsoft Solutions Partner-programma is een nieuw programma dat partners erkent die succesvolle klantoplossingen leveren op basis van de Microsoft Cloud. Wij zijn trots te vermelden dat we maar liefst 4 Microsoft Solutions hebben bemachtigd. Graag vertellen we welke deze zijn en wat we ervoor hebben moeten doen om ze te behalen.

Ik wil meer weten

Welke Microsoft Solutions Partner hebben wij?

Deze partner laat zien dat Sirrus in staat is om innovatieve applicaties te ontwikkelen en te integreren met behulp van Microsoft technologieën zoals Azure, Power Platform en Dynamics 365. Sirrus kan klanten helpen met het moderniseren van hun bestaande applicaties of het creëren van nieuwe oplossingen die aansluiten bij hun behoeften en doelstellingen.

Deze partner bewijst dat Sirrus over de expertise beschikt om klanten te ondersteunen met het ontwerpen, implementeren en beheren van hun cloud infrastructuur. Sirrus kan klanten adviseren over de beste manier om gebruik te maken van de mogelijkheden van Azure, zoals schaalbaarheid, beveiliging en kostenbesparing. Sirrus kan ook klanten helpen met het migreren van hun bestaande infrastructuur naar de cloud of het optimaliseren van hun huidige cloud omgeving.

Deze partner toont aan dat Sirrus in staat is om klanten te begeleiden met het realiseren van een moderne werkplek die de productiviteit, samenwerking en veiligheid van de medewerkers verbetert. Sirrus kan klanten helpen met het inzetten van Microsoft 365 oplossingen zoals Teams, SharePoint, OneDrive en Outlook. Sirrus kan ook klanten trainen en ondersteunen met het gebruik van deze tools.

Deze partner laat zien dat Sirrus over de kennis en vaardigheden beschikt om klanten te beschermen tegen cyberdreigingen en te voldoen aan de wettelijke eisen op het gebied van privacy en compliance. Sirrus kan klanten helpen met het implementeren en beheren van Microsoft security oplossingen zoals Azure Sentinel, Defender, Identity en Compliance Manager. Sirrus kan ook klanten voorzien van security audits en advies.

De vereisten aan ons partnership

Microsoft bouwt eigen hardware en ontwikkelen zelf software en bijbehorende  IT-trainingen. Maar verkopen de software van Azure en Dynamics niet zelf. En Office 365 verkopen ze het liefst zelf ook niet. Die implementatie laten ze liever over aan partners. Daarom zijn wij zo belangrijk, want wij zijn de schakel tussen (de software van) Microsoft en jouw bedrijf.

Op drie verschillende manieren tonen wij elk jaar opnieuw aan waarom wij Managed Solutions Partner zijn:

 

Voorheen Microsoft Gold Partner

Het Microsoft Solutions Partner-programma is een nieuwe manier om partners te erkennen die succesvolle klantoplossingen leveren op basis van de Microsoft Cloud. Het programma vervangt de oude Microsoft Gold Partner-competenties, die op 30 september 2022 is stopgezet.  Ten tijde van het Microsoft Gold Partner programma was Sirrus in het bezit van 11 Gold competenties en 4 Silver competenties.

Is Sirrus de ideale Microsoft Solutions Partner om mee samen te werken?

Wij zijn de juiste oplossing als je met bedrijf naar een next level wilt. Profiteer samen met ons van de gouden oplossingen van Azure en Office 365. Klik vandaag nog op de knop entdek tijdens een persoonlijk gesprek dat wij de juiste kennis hebben voor jouw bedrijf.

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.