Support

Managed service provider (MSP)

Waarom heb ik Sirrus als service provider nodig?

Wil jij besparen op de kosten van IT en onafhankelijk zijn van eigen servers en laptops? Met onze managed services heb je geen eigen servers meer nodig en werk je met elke laptop veilig in de Cloud. Als managed service provider zijn we helemaal verantwoordelijk voor jouw IT.

 

We beheren jouw IT. Dat doen we met behulp van Microsoft Cloud of jouw eigen servers. Dat is onze kracht: ontzorgen, zodat jij geen omkijken hebt naar IT. Wij zorgen dat elke werknemer een veilige werkplek in de Cloud heeft. Van licenties en laptops (hoewel we geen leverancier van hardware zijn) tot online security: jouw IT is bij ons in goede handen.

 

Omdat we Microsoft Gold Partner zijn, weet je bij ons zeker dat je goed zit. 

Meer weten over Sirrus

Voor wie is een managed service provider interessant?

Wanneer je directeur, manager of IT-er bent bij een bedrijf van ongeveer 30 tot 250 werknemers bent en je:

 • Wilt besparen op IT-beheer, maar je niet weet hoe je kunt besparen.
 • Nadenkt over een nieuwe IT-provider maar je er tegenop ziet om (eigen) servers en data aan een nieuwe IT-specialist toe te vertrouwen.
 • Niet het juiste gevoel bij jouw IT-leverancier hebt en meer grip op IT wilt hebben.
 • Zoekt naar een goede IT-oplossing in de Cloud of een lokale combinatie met de Cloud (met jouw eigen servers oftewel een zogenaamde hybride oplossing).
 • Jouw laptops of servers moet vervangen.
 • Weet dat jouw software toe is aan een nieuwe (dure) update.

Omdat we jouw IT overnemen, dragen wij zorg voor alles wat met jouw IT te maken heeft.

Bij ons weet je zeker dat je geld bespaart op IT-beheer en dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over (de veiligheid van) jouw IT. 

Ontdek meer over Sirrus

Dit leveren onze managed services op

Met Microsoft Office 365 en Microsoft Azure werkt jouw software altijd en overal. Want alle data staat veilig in de Cloud.

 

Mocht dat er een keer iets niet helemaal goed gaan, dan lossen wij dat op, als je bijvoorbeeld je mail helemaal vastloopt. En we geven je tips en trucs, zodat makkelijker werkt en meer uit jouw software haalt.

Dit maakt ons jouw ideale IT-partner

Geen zorgen meer over IT

Sirrus is niet alleen een managed security service provider (MSSP). We zijn één van de unieke bedrijven die zich officieel Managed Partner van Microsoft mag noemen.

Wij zorgen dat jij en jouw werknemers jouw klanten zo goed mogelijk kunnen helpen, omdat ze bereikbaar zijn wanneer dat nodig is.

 

Dankzij ons heb je minder IT-kosten

Besteed je jouw software nu uit of heb je een eigen IT-er in dienst? Heb je eigen servers in jouw bedrijfspand of huur je servers in een datacenter?

Dankzij ons heb je geen IT-er en servers meer nodig. Daardoor bespaar je op salaris en stroom. Je hoeft IT-ontwikkelingen niet tot in detail bij te houden. Dat levert extra tijd op.

 

Voor de Cloud betaal je naar gebruik

Heb je het gevoel dat de Cloud duur is? De Cloud is voor negen van de tien klanten goedkoper. Je betaalt namelijk voor gebruik. Zet je bijvoorbeeld jouw servers ’s nachts of in het weekend uit, betaal je minder.

Als het echt nodig is (hoewel dat erg lastig is), kun je bij een heel goede reden langsgaan bij jouw eigen data. Want jouw servers staan gewoon in Nederland (AVG-proof en virusvrij).

Eventueel werken we samen met jouw IT-er

Heb je al een goede IT-er in huis? Dan stemmen we met hem of haar af wat wij doen en hij of zij doet. Hij beantwoordt bijvoorbeeld gebruikersvragen van collega’s (als inlogproblemen) en is verantwoordelijk voor jouw werkplekken. Wij zorgen dan voor de servers en de Cloud.

Komt hij er niet uit? Krijgt hij bijvoorbeeld zijn collega niet ingelogd? Dan belt hij ons gewoon. Zo ben je niet afhankelijk van de kennis van jouw eigen IT-er.

Voor elke IT-uitdaging moet je bij Sirrus zijn. Even Capelle aan den IJssel bellen.

Wij dragen de risico's

Als jouw bedrijf in de Cloud werkt, ben je geen eigenaar van servers en software. Daar is Microsoft de eigenaar van. Daardoor ben je niet verantwoordelijk voor onderhoud en veiligheid van servers. Dat zijn wij. En technisch gezien ben je ook niet meer afhankelijk van een laptop of desktop. De Cloud kan veel meer dan eigen servers en het eigen beheer van software.

Dankzij de Cloud werk jij sneller, veiliger, goedkoper en eenvoudiger.

Je betaalt nooit meer te veel voor IT

Je hebt geen IT-er en serverruimte meer nodig, terwijl je niet per jaar, maar per maand betaalt (zelfs per uur voor servers van Microsoft Azure). Je betaalt alleen naar gebruik. Werken er in de zomer maar 100 werknemers in plaats 110? Dan betaal je die zomermaanden voor maar 100 werknemers. Dat betekent dat je zelf de baas bent over jouw IT.

Bespreek jouw IT-uitdagingen met onze experts

Ontdek hoeveel wij jouw bedrijf besparen op lange termijn. Ervaar waarom wij jouw ideale managed service provider zijn.Maak vandaag nog vrijblijvend een telefonische afspraak of een afspraak bij jou op kantoor.

  Waarom spelen wij in de top van de Champions League van Managed Services?

  Bij ons betaal je elke maand een bedrag voor IT in plaats van een hoog bedrag per jaar. Dat is goed voor jouw cashflow.

   

  Je betaalt elke maand slechts voor IT die jij en jouw werknemers gebruiken. Daardoor kan het bedrag van deze maand anders en lager zijn dan vorige maand.

  We zijn een unieke partner van Microsoft. We zijn niet alleen Gold Partner, maar ook Managed Partner. Dat betekent dat we nauwer samenwerken met Microsoft dan concurrenten en unieke en speciale trainingen krijgen. Die unieke kennis delen wij uiteraard met jullie.

   

  Samen met Didacticum in ons bedrijfspand als kennispartner, hebben we voor elke IT-vraag een specialist in huis. Heb je problemen met SharePoint of een ingewikkelde vraag over Exchange? Dan krijg je het juiste antwoord.

   

  We weten allemaal waar we het over hebben. Onze consultants hebben geen trucje geleerd, maar begrijpen de wereld van IT en de Cloud.

   

  Het is voor ons een sport om IT voor jullie te laten werken. Je bespaart bijvoorbeeld elke dag vijf minuten als je weet hoe je bijlages van klanten automatisch in het juiste mapje opslaat.

   

  Als je een van onze uitgebreide premium pakketten afneemt, komen we welke maand langs om vragen te beantwoorden en geven we nieuwe tips. Bijvoorbeeld hoe je na een nieuwe update van Office 365 sneller een videoconferentie regelt. Want met jullie Office 365-licentie betaal je voor meer dan 100 slimme functies. Die wil je toch zoveel mogelijk gebruiken?

   

  Zo’n training hoeft helemaal geen extra tijd te kosten. We komen bijvoorbeeld langs tijdens een vergadering van het hele team of geven een lunchpresentatie.

  Leg jouw IT vol vertrouwen in de handen van Sirrus

  Dat begint vandaag nog. Meer weten over de gezichten en de kennis van Sirrus achter onze managed services?

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.