Support

Managed service provider

Waarom heb ik Sirrus als service provider nodig?

Je bent op het hart van Sirrus beland. Wij zijn Sirrus en wij zorgen ervoor dat jouw werknemers altijd en overal veilig kunnen werken. Managed Service Provider noemen we dat ook wel. Zo maken wij jullie flexibeler. Omdat jullie niet afhankelijk meer zijn van jullie eigen servers en laptops. En dat betekent dat jullie geld gaan besparen. Omdat je niet per se meer eigen servers meer nodig hebt en ruimte voor die servers hoeft te huren. En omdat jouw werknemers nog steeds kunnen werken als hun desktop niet meer reageert. Al jouw werknemers pakken op kantoor of thuis eenvoudig een andere laptop en werken verder.

 

Wij zijn als managed service provider verantwoordelijk voor jullie data en IT. Bij jouw server op kantoor of met behulp van Microsoft in de lucht. Dankzij ons wordt online werken makkelijker. Dat betekent dat jullie allemaal meer doen in hetzelfde aantal uur. Dat is goedkoper. En we kunnen ook alle laptops en desktop voor jou en jouw werknemers regelen (hoewel we geen leverancier van hardware zijn).

Meer weten over Sirrus

Wat leveren onze managed services jouw bedrijf op?

Maar jouw IT beheren wij sowieso voor je. Jij wordt dan onze klant. En wij zijn dan jouw IT-dienstverlener. Dat doen we met behulp van Microsoft Office 365 en Microsoft Azure op drie manieren:

 • Wij zorgen dat jullie software altijd werkt.
 • En mocht dat een keertje niet helemaal goed gaan? Dan lossen wij dat softwarevraagstuk op. Bijvoorbeeld als jullie een bijlage van je mail niet kunnen opslaan.
 • We geven tips en antwoorden zodat jullie slimmer met jullie software om kunnen gaan. Zodat jullie voor hetzelfde geld meer uit jullie software halen.

Je bent op de juiste pagina beland als:

 • Je directeur of manager van een bedrijf bent vanaf ongeveer 30 tot wel 250 werknemers.
 • Je nog geen goed beeld hebt wat een service provider voor jouw bedrijf kan betekenen. Omdat je niet zeker weet of en hoe zij je geld kunnen besparen op IT-beheer en hoe ze je volledig IT-zorgeloos maken.
 • Je juist rondkijkt naar een vertrouwde managed service provider waarbij je écht een goed gevoel hebt. Want bij jouw huidige leverancier heb je onvoldoende grip op IT.
 • Het tijd is om laptops of servers af te schrijven en te vervangen. Of jouw software is toe aan een nieuwe (dure) update. Misschien denk je er hard over na om jouw software en servers te vervangen door een nieuwe versie.
 • Je zoekt naar een goede IT-oplossing in de Cloud. Of een lokale combinatie met de Cloud (met jouw eigen servers oftewel een zogenaamde hybride oplossing).
 • Of je denkt na over een nieuwe IT-provider maar je ziet er tegenop om al jullie servers en data aan een nieuwe IT-specialist toe te vertrouwen.
Ontdek meer over Sirrus

Dit levert een complete online werkplek op met Sirrus als IT-partner

Wij ontzorgen jullie volledig als jouw Managed Service Provider in Nederland

En dat maakt ons jouw ideale IT-verstrekker. Sirrus is een managed security service provider (MSSP). Eén van de unieke bedrijven die zich officieel Managed Partner van Microsoft mag noemen.

Jouw organisatie bestaat dankzij jouw klanten. Maar ook door jouw werknemers. Die elke dag keihard werken voor jouw klanten. En die werknemers moeten altijd en overal kunnen werken. En daar zorgen wij voor.

Minder IT-kostenposten dankzij Sirrus en de Cloud

Het kan zijn dat je al jullie software al uitbesteedt aan een andere security provider. Misschien hebben jullie nu wel een eigen datacenter in jullie bedrijfspand en betaal je elke dag stroom voor de servers en de airco. En het salaris van de IT-er wordt ook iedere maand van jouw rekening afgeschreven. Of je loopt als directeur tegen een tekort aan de juiste IT-professionals aan. Dat betekent dat je onvoldoende IT-kennis hebt om de IT-afdeling van jouw organisatie intern te beheren. En je hebt geen tijd om al die vliegensvlugge IT-ontwikkelingen bij te houden…

Dankzij ons heb je geen (dure) IT’er meer nodig. Dat betekent geen salariskosten meer. Je hoeft geen dure auto van de zaak meer te regelen. En je hoeft niet meer te denken aan de stroom. Want je hebt geen stroom meer nodig om jouw servers te laten draaien. Dankzij ons hoef je niet meer over zulke kostenposten na te denken.

Voor de Cloud betaal je niet meer dan jouw huidige servers

En stel dat je nu denkt: de Cloud klinkt best duur. Dat is niet zo. Heb je servers in eigen beheer of gebruik je ruimte ergens in een datacenter in de wereld? Dan kan dat goedkoper. Want jullie werken het weekend vast niet. En ’s nachts ook niet. Dan hoeft die server toch geen stroom te verbruiken? Goed voor jullie portemonnee. Want je hoeft geen serverkosten te betalen als jullie server in het weekend of ’s avonds uit staat.  De Cloud is voor negen van de tien klanten goedkoper. En ook nog eens milieuvriendelijker.

En het is lastig maar als het echt nodig is kun je bij een heel goede reden langsgaan bij jouw eigen data. Want de servers die wij voor jullie gebruiken staan gewoon in Nederland. Dat klinkt veilig toch? En dat is het ook. De Cloud is dus ook nog eens AVG-proof en virusvrij!

We gaan samen met jouw IT'er(s) de Cloud in

En hebben jullie al een goede IT’er in huis? Dan spreken we samen met hem af wat hij doet en wat wij doen. We spreken bijvoorbeeld samen af dat hij kleine gebruikersvragen van collega’s beantwoord. Zoals inlogproblemen. En dat hij verantwoordelijk is voor de werkplekken. Hij is jouw eerstelijns IT-supportlijn. Wij zorgen voor de servers en de Cloud. Komt hij er ook niet uit? Krijgt hij bijvoorbeeld zijn collega niet ingelogd? Dan belt hij ons gewoon. Wij zijn tweedelijns en derdelijns IT-supportlijn. Dat betekent dat je niet meer afhankelijk bent van jouw eigen IT’er of eigen IT-afdeling.

Voor elke IT-uitdaging moet je bij Sirrus zijn. Even Capelle aan den IJssel bellen.

Want waarom zou ik mijn IT uitbesteden aan een security service provider zoals Sirrus?

Wij nemen al jullie softwarezorgen uit handen. Wij nemen de hele IT over en zetten het in de Cloud. Maar wat is de Cloud nu precies en hoe draag je jouw IT helemaal over aan Sirrus?

Dit is de betekenis van Cloud

De Cloud klinkt vaag. Maar dat is het niet. Je gebruikt de Cloud meer dan je denkt. Zoeken op Google doe je in de Cloud. Net als je klanten zoekt op LinkedIn. Zonder de Cloud zou je niet kunnen Facebooken. Het voordeel van de Cloud voor jouw bedrijf is dat je geen eigenaar bent van servers en software. Daar is Microsoft de eigenaar van. Je bent niet verantwoordelijk voor onderhoud en veiligheid. En wij nemen de verantwoordelijk voor het onderhoud van de servers die je huurt en de gegevens die je daar opslaat. En technisch gezien ben je ook niet meer afhankelijk van een laptop of desktop. De Cloud kan veel meer dan eigen servers en het eigen beheer van software.

Dankzij de Cloud kunnen we sneller, veiliger, goedkoper en eenvoudiger werken. Jullie consumeren en wij onderhouden. Met behulp van de Cloudplatforms die Microsoft Azure en Office 365 noemt. Wij zijn de dragers van jouw IT-risico’s.

Je betaalt nooit meer te veel voor IT

Want die IT’er huur bij ons in. En die serverruimte ook. Helemaal dynamisch. Je betaalt ons alleen maar voor wat je nodig hebt. Niet meer en niet minder.

En dat bedrag betaal je per maand. Zelfs per uur voor servers van Microsoft Azure. Dus werken er in de zomer maar 100 werknemers in plaats 110? Dan betaal je die zomermaanden voor maar 100 werknemers. Dat betekent dat jullie zelf de baas zijn over jullie IT. Wij zorgen dat altijd en overal kunnen werken. En dat kost dus nooit te veel.

Stel je eens voor dat wij uitgebreid de voordelen van ons persoonlijk bespreken.

Telefonisch of bij ons of jullie op kantoor. Dat kan! Je kunt er ook voor kiezen om te ontdekken waarom Sirrus jullie persoonlijke managed service provider is. Dan hoef je alleen maar verder te lezen.

  Sirrus speelt in de Champions League van Managed Services. En we spelen niet voor niets op dat hoge niveau. Daar zijn een aantal goede redenen voor:

  Je betaalt ons elke maand een bedrag. Niet in een keer een enorm bedrag per jaar. Dat is goed voor jouw cashflow.

   

  En bij ons betaal je alleen maar voor de IT-diensten die jij en jouw werknemers gebruiken. Geen cent meer. En jouw aantal werknemers kan elke dag anders zijn. Dan kan het zijn dat je deze maand minder betaald dan de vorige maand.

   

  Maar wil je dat we alles voor jouw IT doen van Wifi aar laptop tot de juiste licentie codes van Office? Dat kan als jullie dat willen.

  Wij werken niet zomaar samen met Microsoft. Wij zijn een van de gouden partners van Microsoft. We werken nauwer met Microsoft samen dan veel concurrenten. Want we hebben direct contact met de juiste deskundigen die bij Microsoft werken. En dat betekent dat we speciale training en hulp van Microsoft krijgen. En die kennis delen we met jullie.

  Wij houden van eerlijk kennis delen. En dat doen we ook het liefst zoveel mogelijk. Want met Didacticum als kennispartner hebben wij voor élke IT-vraag een specialist in huis. We lopen even de hoek om naar degene die veel verstand heeft van het onderwerp van jouw vraag. Heb je bijvoorbeeld een ingewikkelde vraag over jouw Microsoft Exchange Server of SharePoint? Dan krijg je antwoord van iemand die er wel verstand van heeft.

   

  Jouw persoonlijke Sirrusadviseur weet waar hij het over heeft als hij enthousiast over onze IT-services spreekt. Hij heeft van ons geen softwaretrucje geleerd. Jouw consultant begrijpt hoe de techniek en de wereld van IT en de Cloud in elkaar steekt. Bij ons loopt IT nooit uit de hand. En een IT-probleempje kunnen wij  vanaf de bron oplossen.

   

  Aan de hand van de impact van jullie vraag gaan we een antwoord zoeken. Heeft het probleem invloed op jullie hele bedrijf of misschien op maar een werknemer? Kan niemand verder werken zonder een oplossing of werkt bijna alles nog? Hoe dan ook: onze IT-kenners staan klaar als jullie een vraag hebben.

  Elke dag vijf minuten besparen met behulp van maar één tip van een van onze IT-vakmannen? Stel dat het niet lukt om bijlages van klant X op te slaan. Dan vertellen we je hoe je dat op kunt lossen. Maar we vertellen je dan ook hoe je ervoor zorgt dat Office die bijlage van die klant automatisch opslaat.

   

  Het is voor ons een sport om IT voor jullie te laten werken. Opleidingsgedachtegoed van Sirrus noemen wij dat. Zodat jouw collega’s vertrouwen krijgen in de software die jullie gebruiken. Zodat dezelfde werknemers dankzij onze IT-trucs meer winst genereren.

   

  Stel dat je ons uitgebreide premium pakketten afneemt. Dan komen we elke maand twee uur bij jullie langs. Dan laten we antwoorden zien op elke IT-vraag. Of we laten leuke IT-tips zien. Hoe je bijvoorbeeld na een nieuwe update van Office 365 een automatische opmaak kunt regelen in PowerPoint of hoe je sneller een videoconferentie regelt. Want met jullie Office 365-licentie betaal je voor meer dan 100 slimme functies. En dan is het toch ook fijn dat je weet welke functies dit allemaal zijn. En hoe je zelf die slimme functies gebruikt om jouw werktijd slimmer in te zetten. En dat hoeft helemaal geen extra tijd te kosten. We komen bijvoorbeeld langs tijdens een vergadering van het hele team of geven een lunchpresentatie.

   

  Hoe klinkt dat?

  Leg jouw IT vol vertrouwen in de handen van Sirrus

  Dat begint vandaag nog. Meer weten over de gezichten en de kennis van Sirrus achter onze managed services?

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.