Support

Hoe profiteert jouw bedrijf van een managed service provider?

Wat is een managed service provider (MSP)?

Wil jij besparen op IT? Wil je niet meer afhankelijk zijn van een eigen IT-afdeling? Wil je af van eigen servers in jouw pand? Zomaar een aantal redenen om jouw IT uit te besteden aan een managed service provider als Sirrus. 

 

Besteedt je jouw IT aan ons uit? Dan zorgen wij dat jouw hele bedrijf veilig in de Cloud werkt. Het voordeel is dat jij bespaart op de kosten van IT, je geen eigen servers nodig hebt en je maximaal beschermt bent tegen hackers en datalekken. Van licenties en laptops (hoewel we geen leverancier van hardware zijn) tot online security: jouw IT is bij ons in goede handen.

 

De Cloud is voor negen op de tien bedrijven goedkoper. Je betaalt namelijk voor gebruik, per maand. Op basis van jouw aantal werknemers en data. En mocht er iets misgaan met IT, lossen wij dat op, bijvoorbeeld als je mail helemaal vastloopt. En we geven je tips en trucs, zodat je makkelijker werkt en meer uit Office haalt.

 

Omdat we Microsoft Gold Partner zijn, weet je bij ons zeker dat je goed zit.

Meer weten over Sirrus

Wanneer kies je voor een managed service provider?

Als je directeur, manager of IT-er bent bij een bedrijf van ongeveer 30 tot 250 werknemers en je:

  • Wilt besparen op IT-beheer, maar je niet weet hoe je kunt besparen.
  • Nadenkt over een nieuwe IT-provider maar je er tegenop ziet om (eigen) servers en data aan een nieuwe IT-specialist toe te vertrouwen.
  • Niet het juiste gevoel bij jouw IT-leverancier hebt en meer grip op IT wilt hebben.
  • Zoekt naar een goede IT-oplossing in de Cloud of een lokale combinatie met de Cloud (met jouw eigen servers oftewel een zogenaamde hybride oplossing).
  • Jouw laptops of servers moet vervangen.
  • Weet dat jouw software toe is aan een nieuwe (dure) update.

Bij ons weet je zeker dat je geld bespaart op IT-beheer en dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over (de veiligheid van) jouw IT. 

Dit leveren onze managed services op

Met Microsoft Office 365 en Microsoft Azure, onze managed services, werkt jouw software altijd en overal. Want alle data staat veilig in de Cloud.

Mocht dat er een keer iets niet helemaal goed gaan, dan lossen wij dat op, als je bijvoorbeeld je mail helemaal vastloopt. En we geven je tips en trucs, zodat makkelijker werkt en meer uit jouw software haalt.

Dit maakt ons jouw ideale IT-partner

Besparen op IT

Hoe ga je op IT besparen?

De Cloud is voor negen op de tien bedrijven goedkoper. Je betaalt namelijk voor gebruik, per maand. Zet je bijvoorbeeld jouw servers ’s nachts of in het weekend uit, betaal je minder.

Voor elk bedrijf geldt dat je geen eigen servers en serverruimte nodig hebt, minder kwijt bent aan software(licenties) en niet per se een eigen IT’er nodig hebt, omdat wij jouw software beheren.

Wij zijn verantwoordelijk voor IT

Als jouw bedrijf in de Cloud werkt, ben je geen eigenaar van servers en software. Daar is Microsoft de eigenaar van en ben je niet verantwoordelijk voor onderhoud en veiligheid van servers. Dat zijn wij samen met Microsoft. Juridisch kun je de opslag van jouw data verantwoorden en de kans dat je jouw data kwijtraakt is nul.

Als het echt nodig is (hoewel dat erg lastig is), kun je bij een heel goede reden langsgaan bij jouw eigen data: jouw servers staan namelijk gewoon in Nederland (AVG-proof en virusvrij).

Eventueel werken we samen met jouw IT-er

Heb je al een goede IT-er in huis? Dan stemmen we met hem of haar af wat wij doen en hij of zij doet. Hij beantwoordt bijvoorbeeld gebruikersvragen van collega’s (als inlogproblemen) en is verantwoordelijk voor jouw werkplekken. Wij zorgen dan voor de servers en de Cloud.

Komt hij er niet uit? Krijgt hij bijvoorbeeld zijn collega niet ingelogd? Dan belt hij ons gewoon. Zo ben je niet afhankelijk van de kennis van jouw eigen IT-er.

Bespreek jouw IT-uitdagingen met onze experts

Ontdek hoeveel wij jouw bedrijf besparen op lange termijn. Ervaar waarom wij jouw ideale managed service provider zijn. Maak vandaag nog vrijblijvend een telefonische afspraak of een afspraak bij jou op kantoor.

Waarom spelen wij in de top van de Champions League van Managed Services?

Bij ons betaal je elke maand een bedrag voor IT in plaats van een hoog bedrag per jaar. Dat is goed voor jouw cashflow.

 

Je betaalt elke maand slechts voor IT die jij en jouw werknemers gebruiken. Daardoor kan het bedrag van deze maand anders en lager zijn dan vorige maand.

We zijn een unieke partner van Microsoft. We zijn niet alleen Gold Partner, maar ook Managed Partner. Dat betekent dat we nauwer samenwerken met Microsoft dan concurrenten en unieke en speciale trainingen krijgen. Die unieke kennis delen wij uiteraard met jullie.

 

Samen met Didacticum in ons bedrijfspand als kennispartner, hebben we voor elke IT-vraag een specialist in huis. Heb je problemen met SharePoint of een ingewikkelde vraag over Exchange? Dan krijg je het juiste antwoord.

 

We weten allemaal waar we het over hebben. Onze consultants hebben geen trucje geleerd, maar begrijpen de wereld van IT en de Cloud.

 

Het is voor ons een sport om IT voor jullie te laten werken. Je bespaart bijvoorbeeld elke dag vijf minuten als je weet hoe je bijlages van klanten automatisch in het juiste mapje opslaat.

 

Als je een van onze uitgebreide premium pakketten afneemt, komen we welke maand langs om vragen te beantwoorden en geven we nieuwe tips. Bijvoorbeeld hoe je na een nieuwe update van Office 365 sneller een videoconferentie regelt. Want met jullie Office 365-licentie betaal je voor meer dan 100 slimme functies. Die wil je toch zoveel mogelijk gebruiken?

 

Zo’n training hoeft helemaal geen extra tijd te kosten. We komen bijvoorbeeld langs tijdens een vergadering van het hele team of geven een lunchpresentatie.

Leg jouw IT vol vertrouwen in de handen van Sirrus

Dat begint vandaag nog. Meer weten over de gezichten en de kennis van Sirrus achter onze managed services?

Neem vrijblijvend contact op

Hulp nodig bij je keuze?

of heb je een vraag over een product/dienst? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.