Support

Over de Cloud

Waarom de Cloud?

Daarom Sirrus!

Bij Sirrus hebben we al meer dan 20 jaar ervaring met Microsoft technologie. Wij zijn onder andere Microsoft Gold Cloud Platform Partner voor ons dienstenpakket aan Managed Cloud Services. Bij cloudmigraties werken we dan met Microsoft producten. Door ons partnership zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën en toepassingen. Wij bieden naast Microsoft 365, Office 365 en Azure, zowel publieke als hybride cloudoplossingen aan.

Jouw Public Cloud met Azure

De cloud is meer dan een technologische ontwikkeling. Werken in de Cloud verandert de wijze waarop we werken, denken en leven. Azure is de publieke cloud van Microsoft en biedt bedrijven veel voordelen. Er zijn geen investeringen vooraf meer nodig in hardware, er wordt bespaard op onderhoud, IT-oplossingen worden voortaan razendsnel geïmplementeerd en beschik je over de nieuwste technologieën en beveiligingsmaatregelen.

Alles over Azure

Online Werkplekken met Office 365 en Microsoft 365

Met onze 365 pakketten blijft iedere organisatie flexibel terwijl kosten beheersbaar blijven. Office 365 is een uitgebreide reeks zakelijke hulpmiddelen voor productiviteit en samenwerking waaronder Outlook, Word en Excel die altijd up-to-date zijn. Microsoft 365 is Office 365 aangevuld met Windows 10. Daarnaast profiteer je met Microsoft 365 van aanvullende beveiligings en beheersoplossingen zoals Intune voor mobiele devices en DLP voor het beveiligen van gegevens.

Bekijk onze 365 pakketten

Samen op weg naar de cloud

Behalve dat wij organisaties over de cloud adviseren, deze migreren en de cloudoplossing vervolgens beheren kun je bij Sirrus ook terecht voor:

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.