Support

Veilig en goedkoop werken in de Cloud voor bedrijven

Werken in de Cloud: alleen betalen naar gebruik

We hebben het steeds meer over werken in de Cloud. Maar wat betekent dat nu precies voor jou en jouw bedrijf?

 

Concreet betekent werken in de Cloud dat al jouw gegevens niet op eigen laptops, desktops en servers meer staan opgeslagen, maar op servers van Microsoft. Dit is de veiligste en makkelijkste manier van werken, want data (zoals documenten en mails) raak je niet meer kwijt. Je blijft werken met eigen laptops, maar maakt geen gebruik meer van eigen harde schijven en servers.

 

Een online werkplek is daarnaast goedkoop. Je betaalt namelijk niet meer vooraf voor software, eigen servers en laptops. Je betaalt voor benodigde capaciteit van servers en het aantal licenties (en laptops) die je nodig hebt. Kortom: je betaalt alleen voor wat je nodig hebt, precies op basis van het aantal werknemers dat jouw bedrijf heeft. Opschalen en afschalen is heel eenvoudig en wij updaten software gratis en automatisch. Mocht een update grote impact hebben? Dan komen we langs voor een training of we sturen iedereen een mail met uitleg en tips.

 

Ben jij werkzaam bij een accountantsbureau, transportbedrijf, tuincentrum, advocatenbureau of…

In welke branche je ook werkt: al vanaf 20 werknemers bespaar je met onze online werkplekken. Bekijk onze verschillende mogelijkheden voor werken in de cloud.

Bespaar ook met de Cloud Werkplek

De voordelen van online in de Cloud werken

Hulp nodig bij je keuze?

of heb je een vraag over een product/dienst? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug!

De meestgestelde vragen over online werkplekken

Als je Whatsapp, Dropbox, Google Docs of Gmail gebruikt, werk je in de openbare Cloud (ook wel Cloudopslag genoemd). Die apps kun je gratis gebruiken, maar je bent zelf (juridisch) verantwoordelijk voor de veiligheid van jouw bestanden en klantgegevens, maar ook voor back-ups en updates. En wat doe je dan als de software niet werkt of je problemen met klanten hebt over data?

 

 

Je kunt blijven werken met de vertrouwde Word en Excel, maar dan weet je zeker dat je bestanden niet kwijtraakt.

Je bent daardoor flexibel: je kunt thuis een andere laptop pakken en verder in een document werken, zonder dat je jouw document vergeet op te slaan. En je werkt met zoveel collega’s als je wilt veilig in hetzelfde document.

Waarom zou je zelf niet Office 365 en Azure afnemen? Wij kunnen Azure in ieder geval goedkoper leveren, omdat we Gold Partner zijn.

 

En om veilig te werken met Azure en Office 365 heb je specialistische kennis nodig en je bent zelf verantwoordelijk voor updates. Veel IT’ers hebben net niet voldoende kennis om geld te besparen met Microsoft Cloud.

 

Didacticum vertelt je daar alles over als je meer wilt weten om jouw IT’ers samen met Sirrus wilt omscholen.

Voor ieder bedrijf vanaf ongeveer 20 werknemers bespaart werken in de Cloud van Microsoft je tijd en geld.

Er zijn nog steeds bedrijven die niet willen dat hun gegevens in de Cloud staan. Met hen kun je in gesprek gaan en aantonen dat Microsoft Azure de veiligste plek voor data is. Niet voor niets heeft Azure meer dan 70 certificaten! 

 

Willen klanten alsnog niet dat je hun data op een server van Microsoft opslaat? Kie dan voor de hybride Cloud, waar je sommige data nog op een eigen server opslaat en de rest op de servers van Microsoft. 

Dan analyseren we welke licenties je gebruikt. We nemen de goedkoopste licenties mee en kijken welke licenties goedkoper kunnen.

De eerste stap is een IT-scan en ontdekken we hoe we de Cloud het beste en meest efficiënt in kunnen zetten. Daarna zetten we stap voor stap jullie data over naar de servers van Azure en jullie laptops naar Office 365.

 

Wil jij werken in de Cloud en besparen op IT?

Dan kies je samen met Cloud bedrijf Sirrus voor een ideale combinatie. Wil je weten hoe wij jouw bedrijf voordelig naar de Cloud brengen?

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.