Support

Azure Stack Workshop

Azure Stack Workshop

Met Azure Stack wordt gebruik gemaakt van de kracht van de publieke Azure cloudservices vanuit de eigen on-premises omgeving. Hierdoor wordt deze net zo flexibel en innovatief als de publieke Azure cloud. Hierbij beslist de organisatie zelf waar de gegevens en toepassingen zich bevinden: in het eigen datacenter, bij een hostingserviceprovider of (deels) in de publieke Azure cloud. Weten of Azure Stack past bij jouw organisatie, zónder een ingewikkeld traject te starten? Onze Azure Stack Workshop is uitermate geschikt om een concreet inzicht te krijgen in alle mogelijkheden.

Workshop aanvragen

Hoe ziet de workshop eruit?

De workshop duurt een halve dag en kan plaatsvinden bij Sirrus op kantoor of op locatie. Tijdens de workshop wordt ingegaan op de hybride Cloud concepten, de gevolgen voor de inrichting en kennis van de (IT) organisatie en de mogelijkheden die Azure Stack biedt. De workshop bestaat uit een introductie, demonstraties en hands-on labs. Na de workshop heb je:

  • Vrijblijvend inzicht in de mogelijkheden van Azure Stack.
  • Zelf ervaren om met Azure Stack te werken.
  • Onafhankelijk en gedegen advies van de Cloud-experts van Sirrus.
Meer informatie

Over Azure Stack

Azure Stack is met name interessant als jij wél de voordelen van de Cloud naar uw datacenter wilt halen, maar niét volledig naar de public cloud wilt gaan. Hiervoor kunnen verschillende redenen zijn: Juridisch, compliancy, legacy, performance, kosten of het niet afhankelijk kunnen of willen zijn van een internetverbinding.

Alles over Azure

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.