Support

Azure Maatwerktrainingen

Azure Maatwerktrainingen

Microsoft’s strategie ‘Cloud & Mobile First’ is zeker geen luchtkasteel. In tegendeel. De investeringen in de cloud, ook wel (Microsoft) Azure genoemd, zijn ongekend. Azure kenmerkt zich dan ook door een enorme drive qua ontwikkelingen en innovaties. Dit alles op een schaalgrootte die nog niet eerder gezien is in de gehele IT industrie. Nieuwe diensten, functionaliteiten worden vrijwel wekelijks toegevoegd waarbij bestaande diensten aangepast worden. Hierdoor is Azure zeer dynamisch waarbij er één zekerheid is: Binnenkort is alles weer anders. Blijf up to date met onze Azure maatwerktrainingen.

Training op maat aanvragen

Praktijkgerichte trainingen op maat

De Basic training begint helemaal bij het begin over wat Azure is, doet en kan, en waar mogelijk gespiegeld aan uw bedrijfssituatie. Aan het einde van deze driedaagse training is men in staat zelfstandig met Azure te werken en de afzonderlijke delen goed te benoemen en te beheren.

De Advanced training gaat verder daar waar de Basic training gestopt is. Deze training duurt vijf dagen. Hierbij gaat men dieper in op die aspecten van Azure die voor de bestaande IT omgeving het meest relevant zijn. Hierbij vindt er een omslag plaats van operationeel beheer en aansturing naar een meer tactische uitvoering en is men beter instaat nieuwe Azure omgevingen op te zetten en uit te rollen.

Uiteraard kunnen beide trainingen gecombineerd worden. Dit is echter niet verplicht. Zo kan ervoor gekozen worden om met de Basic training te beginnen en eventueel in latere periode de Advanced training af te nemen. Ook kunnen IT-medewerkers direct naar de Advanced training sturen. Hierbij dienen ze echter wel aan een aantal (kennis- en ervarings)vereisten te voldoen omdat ze anders deze training niet goed kunnen volgen.

Ik wil graag advies

Intake en workshop door ervaren trainers

Deze Azure maatwerktrainingen worden gegeven door één van onze ervaren trainers die als geen ander weten hoe ze kennis en kunde kunnen overbrengen naar de cursist. Tevens zijn zijzelf zeer ervaren in het gebruik van vele Azure diensten waardoor zij ver boven de materie staan en daarbij kunnen putten uit veel eigen ervaring, opgedaan in de praktijk. Hoewel onze Azure trainingen al de nodige maatwerk leveren, kan het zo zijn dat jullie situatie aanvullend maatwerk vergt. Omdat goed te kunnen bepalen is een intake nodig. Hierbij wordt er gekeken naar waar de organisatie momenteel staat qua gebruik en kennis van Azure en waar de organisatie naar toe gaat.

Daarom Sirrus voor Azure maatwerktrainingen

  • Microsoft Learning Partner
  • Diepgaande kennis & ervaring met het overbrengen van relevante en praktische kennis
  • Kennisoverdracht/opleidingsmogelijkheden vanuit Didacticum
  • Unieke combinatie van Microsoft Learning Partner & gecertificeerde Microsoft consultants
  • Praktisch & pragmatisch
Nu aanvragen

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.