Support

Ben jij op zoek naar een Microsoft Gold Partner?

Wat houd Microsoft Gold Partner in?

Ben jij op zoek naar een partij met wie jij het beste uit jouw bedrijf haalt? Ontdek dan hoe wij met de juiste IT-oplossingen jouw bedrijf laten groeien, veiligermakkelijker laten werken én besparen op IT-kosten! Dat is het voordeel van een Microsoft Gold Partner.

Al 20 jaar Nederlands Microsoft Managed Partner

Al bijna 20 jaar is Sirrus (samen met Didacticum) Microsoft Partner. We zijn sinds een aantal jaar zelfs Managed Partner. Dit partnership bewijst dat wij goede resultaten halen met Microsoft Azure en Office 365 voor onze klanten. Wil jij daar meer over weten? Ontdek de voordelen van een Gold Partner en lees welke gouden en zilveren competenties wij beheersen.

Ik wil meer weten

De voordelen van Sirrus als Managed Microsoft Partner

Niet alleen Gold Partner maar ook felbegeerd Managed Partner

Niet elke Microsoft Partner is hetzelfde en is gelijk. Als managed service provider zijn we trotse Microsoft Managed Partner. Dat is niet zomaar iets.

Dat betekent dat we intensiever samenwerken met Microsoft dan ‘de doorsnee’ Silver en Gold Partners. We denken mee met de lokale strategie van Microsoft in Nederland, maar nemen ook deel aan exclusieve events. We gaan naar de jaarlijkse Microsoft-evenementen als Inspire en Ignite in Nederland, maar we nemen ook deel aan internationale exclusieve Managed Partner-events in Seattle. Daar zijn maar 20 Nederlandse IT-bedrijven bij aanwezig.

Het verschil tussen een Microsoft partner is hetzelfde als gouden en zilveren medailles op de Olympische Spelen. Er zijn maar 3 plaatsen op het erepodium., dus lang niet elk IT-bedrijf dat Azure of Office 365 aanbiedt, staat op het podium met een gouden of zilveren medaille.

Welke belangrijke gouden competenties beheersen wij?

De Gold Collaboration and Content is dé Office 365-competentie die aantoont dat we goed weten hoe je het beter samenwerkt met collega’s met behulp van het intelligente SharePoint en Microsoft Teams.

De competentie Gold Datacenter toont aan dat we weten hoe we de datacenters van Windows flexibel en schaalbaar voor jouw bedrijf inzetten.

Gold Messaging: dé emailoplossing van Outlook is Exchange. Hiermee ga je veiliger en slimmer mailen. Dat betekent dat je geen mailtjes meer kwijtraakt of vergeet te lezen en virusvrij en spamvrij mails verstuurd.

Als Gold Windows and Devices zorgen we voor een ideale werkplek met behulp van Windows 10. Het competentiebewijs dat we al jouw medewerkers altijd veilig laten werken, zonder dat jij hoeft na te denken over veiligheid en security.

De vereisten aan ons partnership

Microsoft bouwt eigen hardware en ontwikkelen zelf software en bijbehorende  IT-trainingen. Maar verkopen de software van Azure en Dynamics niet zelf. En Office 365 verkopen ze het liefst zelf ook niet. Die implementatie laten ze liever over aan partners. Daarom zijn wij zo belangrijk, want wij zijn de schakel tussen (de software van) Microsoft en jouw bedrijf.

Op drie verschillende manieren tonen wij elk jaar opnieuw aan waarom wij Managed Gold Partner zijn:

 

Dit zijn onze zilveren competenties

Onze vier zilveren competenties zijn het bewijs dat jij met ons productief in de Cloud bent: zilveren Project and Portfolio Management, zilveren DevOps, zilveren Enterprise Mobility Management en zilveren Security.

Is Sirrus de ideale Gold Partner om mee samen te werken?

Wij zijn de juiste oplossing als je met bedrijf naar een next level wilt. Profiteer samen met ons van de gouden oplossingen van Azure en Office 365. Klik vandaag nog op de knop entdek tijdens een persoonlijk gesprek dat wij de juiste kennis hebben voor jouw bedrijf.

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.