Support

Wat levert Microsoft Gold Partnership jouw bedrijf op

Sirrus is al 20 jaar jouw Microsoft Partner in Nederland

Sirrus is al sinds jaar en dag samen met ons moederbedrijf Didacticum officieel Managed Microsoft Partner. Al bijna 20 jaar! Dat is niet zomaar een Microsoft Gold Partner of een Microsoft Silver Partner. Dat klinkt als een saai feitje. Maar als partner kunnen wij laten zien dat wij heel goed weten hoe wij met Microsoft Azure en Microsoft Office 365 jouw bedrijf geld besparen én laten groeien. Samen met Sirrus en de producten van Microsoft haal jij het beste uit jouw bedrijf.

Daarom neem ik contact op

Sirrus is een ongelooflijk belangrijke schakel

Er zijn verschillende soorten Microsoft Partners. Microsoft bouwt wel hardware en ze ontwikkelen wel zelf software en IT-trainingen. Maar ze verkopen de software van Azure en Dynamics niet zelf. En Office 365 verkopen ze het liefst zelf ook niet. Want de implementatie van hun software laten ze over aan partners. En daarom zijn wij als partner zo belangrijk. Wij zijn Microsofts schakel tussen hun software en jouw bedrijf.

Wij zijn een bijzondere partner en dat is het

En het is een bijzonder feit dat niet elke partner gelijk is. En daardoor kun je je als Microsoft Partner onderscheiden. We kunnen bewijzen dat we andere kwaliteiten hebben en betere resultaten halen. Wil je alles weten over ons partnership met Microsoft? Lees dan alles over:

  • De voordelen voor jouw bedrijf dat Sirrus Microsoft Gold Partner is en wat ons partnership jouw bedrijf oplevert.
  • Wat het betekent dat wij Managed Microsoft Partner zijn.
  • Welke vereisten Microsoft aan ons als Gouden Partner stelt.
  • Welke gouden en zilveren competenties wij als medewerkers van Sirrus samen beheersen.

Ga voor goud met Sirrus

Microsoft Azure, Dynamics 365 en Office 365 begint bij Sirrus. Met ons ga je dus voor goud!

Heb je nu al specifieke vragen over Azure of Office 365? Stel die dan direct aan onze specialisten.

Vraag hen alles wat je wilt weten over Microsoft Azure en Office 365 en onze Microsoft-certificaten. Laat ons weten wat jij wilt weten over Sirrus en ontdek persoonlijk wat onze titel Managed Microsoft Partner jouw bedrijf opbrengt.

 

Wat zijn dan de voordelen dat Sirrus een Managed Partner is?

What’s in for me? De titel Microsoft Gold Partner is een label met betekenis. We zijn als managed service provider meer dan trots op onze benaming. Maar het heeft voor jouw bedrijf ook echt voordelen. Want wij zijn een gouden specialist op gebied van Azure en Office 365:

En dat levert jou het volgende op

Maar wat is de betekenis van een Microsoft Partner nu eigenlijk?

Volgens Van Dale is een partner officieel iemand met wie je samen iets doet. En dat doen wij ook. We werken goed en intensief samen met Microsoft. We zijn niet zomaar een huis-tuin-en-keuken Microsoft Partner. Als Managed Partner gaat die samenwerking nog een niveau dieper. Dat betekent dat we een aantal keer per jaar uitgenodigd worden voor nationale events van Microsoft. We gaan naar jaarlijkse Microsoft-evenementen als Inspire en Ignite.  Maar we nemen ook deel aan internationale exclusieve Managed Partner-events in Seattle (de VS). En er zijn maar ongeveer 20 IT-bedrijven uit Nederland die daarbij zijn.

Dat betekent dat we veel contact hebben met mensen die werken bij Microsoft. Microsoft-medewerkers die een belangrijke positie hebben. En die vooral erg veel kennis van Microsoft Cloud hebben. En daar profiteer jij van. Want we hebben vaker contact met ons Microsoft-contactpersoon dan een ‘normale’ Gold Partner. Bij lokale strategische vragen krijgen we dan de vraag om met Microsoft mee te denken. Gaaf hé?

Wanneer is een bedrijf Microsoft Gold Partner?

Elk IT-bedrijf in Nederland kan partner van Microsoft worden. Maar dankzij de titel Microsoft Gold Partner weet je dat je te maken hebt met een bijzondere partner. Een MCP noemt Microsoft ons (een Microsoft Certified Partner). Een titel waar we heel wat gouden partnerpunten voor gehaald hebben. Die hebben we onder andere op de volgende manier verzameld:

Wat is het verschil tussen een Microsoft Gold Partner of een Microsoft Silver Partner?

Het worden van een Gold of Silver Partner-status kun je vergelijken met het halen van medailles op de Olympische Spelen. Er zijn in totaal 20 gouden en zilveren medailles te halen. Lang niet elk IT-bedrijf staat op het podium met een medaille. Die gouden medailles zijn dus echt wel wat waard.

 

En het verschil tussen goud en zilver is heel eenvoudig. Dat heeft met onze investering in Azure te maken. Onze klanten betalen Microsoft samen meer dan €100.000 per jaar voor het gebruik van Azure. Dat is het minimale bedrag dat een Gold Partner voor al haar klanten moet beheren. Voor Silver Partners is een veel lagere som geld nodig.

Hoe klinken onze vijf belangrijke gouden competenties van Microsoft die wij beheersen?

Gold Cloud Platform is de Azure-competentie die bewijst dat we echt geschikt zijn als Azure-partner. Het bewijs dat we zo efficiënt als mogelijk jouw bedrijf naar de Cloud helpen.

De competentie Gold Datacenter laat zien dat we weten hoe we de datacenters van Windows flexibel en schaalbaar voor jouw bedrijf inzetten. De klassieke server in jouw eigen bedrijf is niet meer nodig met een Windows-server in de Cloud.

 

De Gold Collaboration and Content is dé Office 365-competentie die aantoont dat we goed weten hoe je het beste samen met collega’s werkt. Dat doen we natuurlijk het liefst met het intelligente SharePoint en Microsoft Teams.

 

Gold Messaging. Dé emailoplossing van Outlook is Exchange. Want we gaan jou en jouw collega’s slim en veilig laten mailen. Dat betekent dat je geen mailtjes meer kwijtraakt of vergeet te lezen en virusvrij en spamvrij mailt.

Als Gold Windows and Devices zorgen we voor een ideale werkplek met behulp van Windows 10. Het competentiebewijs dat we al jouw medewerkers altijd veilig laten werken. Zonder problemen en zonder zorgen.

En dit zijn de zilveren competenties van Microsoft die Sirrus beheerst

Zilveren Cloudproductiviteit. Zilveren Communicatie. Zilveren kleine en middelgrote Cloudoplossingen. Zilveren Mobile Devicemanagement.

Die vier zilveren competenties zijn het bewijs dat jij met ons productief in de Cloud bent. Met ons ben en word je zeker te weten productiever. Meer dan bij een gemiddeld IT-bedrijf.

Vind je Sirrus ook niet de ideale Gold Partner om mee samen te werken?

Inderdaad. Wij hebben echt de juiste kennis. Wij zijn dé gouden oplossing voor Azure en Office 365. Voor jouw bedrijf draait alles om een goede communicatie tussen leverancier Microsoft en partner Sirrus.Wilt u gebruik maken van onze Azure-kennis en Office 365-kennis? Klik dan op de knop. Met ons hebt u IT-goud in handen.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.