Support

Toch tevreden over Azure

Wedden dat wij je geld kunnen besparen als je al gebruik maakt van Azure?

Ik gebruik al Azure, maar ik ben totaal niet tevreden! 

Ik zou besparen met Azure… maar dat is echt niet het geval. Ik was overtuigd door het goede verkoopverhaal van mijn huidige IT-leverancier. Maar mijn IT-kosten zijn dit jaar niet lager dan vorig jaar. En dat was de belofte. Mijn leverancier heeft dat niet waargemaakt en nu zeggen jullie hetzelfde als zij… Ik geloof hier dus niets meer van. 

We zullen je het uitleggen. Want wij zien dat bijna geen enkel bedrijf het maximale uit Azure haalt. Er is altijd veel meer mogelijk. 

Dat kunnen we laten zien en gratis berekenen. Neem contact op met Corno als je dat wilt en hij rekent uit dat Azure goedkoper kan.

We vertellen graag waarom we zeker weten dat jij dankzij ons en Azure bespaart op IT-kosten: 

1. Bijna altijd gaat het fout met de overgang van servers naar Azure

Het begint vaak al fout. We zien vaak dat de servers van klanten 1-op-1 overgezet worden naar Microsoft. Als het ware wordt er een kopie van jouw servers gemaakt en geplakt in Azure. 

Maar dat betekent dat je oude software gebruikt op een nieuwe server. Dat noemen we een lift- en shiftmigratie. Alsof je Microsoft Office 2012 gebruikt op je nieuwe laptop. En dat werkt niet. Azure heeft een andere aanpak nodig dan traditionele servers. 

2. Waarvoor betaal je voor: voor data die je nodig hebt of toch meer?

Azure betaal je naar gebruik, op basis van de hoeveelheid data die je hebt. Maar hoeveel data heb je nu precies en hoeveel heb je in de toekomst nodig? Vaak wordt er meer betaald dan bedrijven gebruiken. Daarom gaan we opnieuw uitrekenen wat jij echt nodig hebt. 

Vaak kunnen servers uitgezet worden, want je hoeft lang niet altijd bij je data te kunnen. Dankzij die tijd bespaar je ook veel geld. 

Stel je hebt een webshop. Overdag is het druk en krijg je veel bezoekers. Je hebt daarom 3 servers bij Azure nodig. Maar tussen 23:00 en 6:00 krijg je nauwelijks bezoekers. Je kunt bij Azure dan 2 servers uitzetten, zodat je 6 uur bespaard, bijna 25% op je kosten. 

3. Of we zorgen dat jouw eigen IT-afdeling Azure kan beheren

En dat bespaart ook veel geld. Misschien heb je wel een eigen app die jouw IT-afdeling zelf gemaakt heeft. Dan leren wij graag jouw IT-ers hoe ze Azure onderhouden en beheren.  

We zetten namelijk vaak klanten over naar Azure en zorgen dat hun IT-er of IT-afdeling zelf het beheer doet. Zo ben je bijna onafhankelijk van je IT-leverancier. 

Azure vraagt om specifieke kennis, maar die kennis is geen geheim. Daarom bieden we samen met Didacticum ook de juiste Azure-trainingen aan. Als jouw IT-afdeling weet hoe Azure werkt, kan jouw bedrijf Azure veel goedkoper beheren.

Het werk van jouw IT-afdeling wordt door Azure anders, maar zeker niet minder (leuk)!

Komt jouw IT-er er niet uit, dan belt hij ons en lossen wij het op. Heb je geen IT-er of IT-afdeling, dan kunnen wij het beheer doen. 

Nieuwsgierig geworden? Laat dan vrijblijvend en gratis door Corno uitrekenen hoeveel jouw bedrijf kan besparen!

Laat het gratis berekenen

Azure is een van onze diensten als managed service provider. Klik op een van de links om meer over een van deze onderwerpen te lezen.

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.