Support

Jouw bedrijf gaat slimmer en effectiever werken met Microsoft Office 365

De juiste Office 365-licentie goedkoper...

Microsoft maakt met Office 365 het zogenaamde nieuwe werken eenvoudig. Vaker thuiswerken. Eenvoudiger vergaderen met andere locaties. Nooit gegevens kwijt zijn. Agenda’s van collega’s inzien en delen. Een secretaresse simpel toegang geven tot jouw mailbox. Processen automatiseren. Dat is Microsoft Office 365: slimmer en effectiever werken.

Veiliger met Microsoft Office 365

Dankzij het internet werken jij en jouw werknemers vanaf elke plek veilig en betrouwbaar. Samenwerken en communiceren is nog nooit zo eenvoudig geweest. En wil je dat klantgegevens écht veilig zijn opgeslagen?

Kies dan voor Microsoft 365!

Sirrus is een managed service provider. En dat betekent dat we meer uit Microsoft 365 halen voor je dan op het eerste gezicht mogelijk lijkt.

Mircrosoft 365 Business en Office 365 Enterprise voordelig bij Sirrus

Bijna iedereen heeft weleens van Office 365 gehoord. Je koopt het op de site van Microsoft. Licentie kopen en klaar. Word, Excel en Outlook gebruiken. Vergaderen via Teams en documenten delen via SharePoint. Elke maand het abonnement betalen en klaar. Niet helemaal…

Want wat gebeurt er nu als ik een nieuwe medewerker krijg? En hoe stap ik nu eenvoudig over naar Office 365? Hoe veilig ben ik? Waarom ontvang ik spam?

Microsoft 365 is meer dan alleen maar Office. Het is de beste tool om anders en beter te gaan werken. Met Sirrus als Microsoft Gold Partner halen we alles uit je licentie. Daarnaast kunnen we je de licentie door ons volume voordeel ook nog eens goedkoper aanbieden dan dat je het rechtstreeks bij Microsoft besteld.

Vraag ons hoe

De keuze aan Microsoft 365 licenties is reuze...

Wij zijn écht een voordeel omdat Microsoft 365 meer dan alleen Word is:

Office 365 is een SaaS-dienst. Steeds verassend en altijd voordelig. De tool om met elkaar samen te werken. Met Office en Azure kan het allemaal.

Email, Microsoft Teams, SharePoint, OneDrive; het zit allemaal in de licentie. Maar er kan nog veel meer! Automatisch afspraken maken met externen via FindTime, Planning van je afdeling bij houden in Planner, processen automatiseren met PowerAutomate. Het kan allemaal. En we helpen je er graag bij!

Jij huurt een stukje server van Microsoft. Jij bent de baas erover. Microsoft is dan een goede huurbaas. Want Microsoft zorgt voor het onderhoud. Je hebt altijd recht op de nieuwste versie. En wij vervullen onze plicht door ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk profiteert van de voordelen van een update. Terwijl je daar niets van merkt.

Een nadeel? Dat is alleen maar een voordeel. Maar het kan een klein beetje een nadeel zijn. Stel dat je in 2010 Office gekocht hebt. Dat werkt nu nog prima. Daar heb je een vast bedrag voor betaald. Het nadeel is dat die versie uit 2010 niet up-to-date meer is. Sommige documenten van klanten zijn niet meer te openen. Maar dat geld heb je toen wel geïnvesteerd. Dat raak je dankzij Office 365 kwijt. Want je geeft dat bedrag niet in een keer uit. Elke maand betaal je een klein bedrag voor elke medewerker die je hebt en die Office mag gebruiken. Dat is soms even wennen. Maar dat zorgt ervoor dat je nooit te veel betaalt. En dat is goed voor jouw cashflow. Een bedrag hoef je niet ineens nu meer te investeren.

En stel dat je in totaal 50 licenties gekocht hebt. Terwijl je vandaag nog maar 45 medewerkers in dienst hebt. Binnen Office 365 pas je dat aantal continu aan. Naar boven én beneden. Echt betalen naar gebruik dus.

Ja! Dankzij die maandelijkse investering krijg je wel elke keer gratis alle updates van Microsoft. Die updates die je nu niet krijgt van Office 2010, 2013 of 2016.

Maar dat is toch een voordeel? Dat scheelt alleen maar geld. Dat klopt. Maar door die updates heb je misschien ineens een andere indeling van Outlook. En daar moeten jij, ik en ook jouw werknemers altijd even aan gewend raken. En dat vraagt om een proactieve houding. Van ons en van jouw bedrijf. En daarom komen we bij het Managed Office 365 Premium-pakket elke maand twee uur langs om die updates door te nemen en jouw personeel te trainen!

Dankzij Microsoft 365 heb je geen (mail)server meer nodig. Dat is mooi. Dat scheelt geld. Jouw server staat ergens in Nederland. Dat is best dichtbij. Maar die server is van Microsoft. Niet meer van jouw bedrijf. En dat betekent dat je niet zomaar bij jouw eigen server kunt. En dan heb je niet het gevoel dat je direct bij jouw data kunt.

 

Heb je dan het gevoel dat je niet meer de regie over belangrijke klantgegevens hebt? Gelukkig heb je bij Microsoft de garantie dat jouw data 100% veilig is. En voor dat gevoel heeft Microsoft de Compliance Manager ontwikkeld. Dan check je eenvoudig of jouw cloudomgeving ISO27001 en AVG-proof is.

 

Er zijn geen datacenters ter wereld die veiliger zijn dan de centrums van Microsoft. Bij Microsoft is jouw data het beste beschermt tegen fysiek geweld én virussen. En wil je bijvoorbeeld niet dat werknemers onderling of met klanten WeTransfer of Dropbox gebruiken? Dan detecteer je het gebruik van die programma’s en kun je zo nodig geautomatiseerd actie ondernemen.

Ja en nee. Jij niet. Want wij hebben alle kennis.

 

Microsoft 365 klinkt eenvoudig. Maar wij weten bijna zeker dat je met ons gaat scoren met Office 365. Zodat jouw licentie zich automatisch terugverdient. Je mag natuurlijk de licenties zelf kopen en gaan gebruiken. Maar dan weet je zeker dat je dan niet gebruik maakt van alle functies van 365. Want Office vraagt specifieke kennis. Omdat Office 365 zo groot is.

 

Maar daar gaan wij je graag mee helpen. Met onze trainingen, kennis en onze collega’s van Didacticum komen we graag langs om die training te geven. Zodat jouw bedrijf de juiste kennis krijgt. Dat betekent dat wij de juiste beheerderkennis hebben. En wij geven jou en jouw medewerkers alle tips die jullie nodig hebben om te werken met Office. Zodat we samen er alles uithalen wat erin zit!

Wat is Microsoft Office 365 nu precies en wat kan deze software samen met Sirrus voor jouw bedrijf betekenen?

 

Office 365 is een stukje van de server van jouw bedrijf in Cloud. Je hebt daardoor geen eigen mailserver en fileserver meer nodig (soms nog wel een server voor specifieke apps als jouw boekhoudsoftware). Want je gebruikt een stukje van de server van Microsoft. En daardoor staat Office synoniem voor efficiënter en slimmer samenwerken.

Office 365 klinkt makkelijk en logisch. Je kiest het goedkoopste pakket en klaar.

 

Maar er zijn zes verschillende soorten Microsoft Office 365-abonnementen…

 

Dat zijn er best veel. En ze lijken allemaal op elkaar. Dat betekent dat het niet makkelijk is om het juiste abonnement te kiezen. Hoe kies je dan en welke kies je dan? Je wilt natuurlijk nooit te veel betalen. En dat gebeurt bijna altijd met Office 365. Wij weten dat bijna elk bedrijf de verkeerde licentie van Office 365 heeft. Vaak hebben jouw medewerkers dezelfde licenties. Maar een mix van verschillende versies is goedkoper en effectiever. Daarom hebben wij een Office 365-licentiecheck.

Op die manier gaan wij samen ontdekken welke licentie jouw bedrijf nodig heeft. En waarschijnlijk ga je dan naar een goedkopere licentie.

Er zijn veel IT-bedrijven die Office (365) verkopen. De een goedkoper dan de ander. Wij zijn niet alleen goedkoper. Want dat vinden wij niet het belangrijkst.

 

Wij weten namelijk hoe de Microsoft-tools en 365 werken. En die kennis gebruiken wij graag. Bijvoorbeeld de Microsoft PowerAutomate. Je krijgt bijvoorbeeld elke maand een mailtje van de Belastingdienst na de btw-aangifte. Daar zit altijd een bijlage in met gegevens die je de komende zeven jaar moet bewaren. Nu open je altijd de bijlage. Dan klik je op opslaan als. Je gaat naar het juiste mapje. Irritant klusje altijd. Maar wij weten hoe je met Microsoft PowerAutomate die bijlage automatisch laat opslaan in het juiste mapje.

 

Of we vertellen dat jouw RSS-feed nieuws in het juiste mapje van Outlook komt te staan. Dat maakt het lezen van nieuwsbrieven een stukje leuker en makkelijker. En staan ze ook niet irritant ongelezen in de jouw mailbox te wachten: de plek waar je graag meteen jouw belangrijke mailtjes ziet. De rest van de mailtjes die geen antwoord nodig hebben zijn dankzij onze tips al gearchiveerd of verwerkt. En anders vertellen we je hoe je instelt dat je alleen een notificatie op jouw mobiel krijgt als belangrijke klanten je mailen.

 

Er zijn concurrenten van ons die vergeten deze interessante informatie te delen. En dat maakt onze Office 365-service uniek.

Ja. Een Office 365-licentie is een onderdeel van onze Cloud Werkplek. En daardoor ligt onze focus op het onderhouden en het beheren van Office 365.

 

Als Microsoft Gold Partner krijg je via ons Office 365 wel goedkoper. We leveren ze graag. Maar het is voor ons een sport om zo weinig mogelijk licenties te leveren. Want ons verdienmodel bestaat niet uit die licenties. Een licentie is slechts een extra service van ons. Office gebruiken zonder zorgen is pas de eerste stap. 

Office 365 is de meest veilige en makkelijkste manier van communiceren met collega’s en klanten. Maar veiligheid voor alles. Helemaal als je weet dat de meeste virusaanvallen gericht zijn op MKB-bedrijven. Jij bent een interessant slachtoffer voor cybercriminelen. Omdat jij het bedrijf bent die zij het makkelijkst geld aftroggelen.

 

En je weet zeker dat je bijvoorbeeld een Word-documentje nooit kwijtraakt. Want opslaan gaat automatisch. En 365 houdt elke opgeslagen versie bij.

 

Wil je een keertje samenwerken met een collega? Dat betekent niet meer rommelen met twee Excel-documenten. Want je werkt samen in hetzelfde document. Je ziet jouw collega als het ware typen. Dat maakt samenwerken met collega’s leuker en makkelijker. En met een linkje bepaalt iedereen zelf wie er wel en wie er niet in een document kan kijken. Zelfs een externe patner als een leverancier of jouw accountant.

 

Hoe veilig en makkelijk klinkt dat?

Natuurlijk met Sirrus

Dankzij Office 365 en Sirrus hoef je geen losse licenties meer te kopen en is installeren niet meer nodig. En hoef je denk je niet meer na over updates of onderhoud. Dankzij Microsoft 365 (Business of Enterprise) zet je zakelijk de juiste stap om te groeien met jouw bedrijf.

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.