Support

Alles wat je moet weten over Managed Azure

Veilig in de Cloud met Microsoft Azure

Heb een oogje op Microsoft Azure en denk je dat Azure jouw bedrijf uiteindelijk veel geld gaat opleveren? Maar heb je geen idee hoe je Azure zo goedkoop en efficiënt mogelijk binnen jouw bedrijf implementeert? Dan zoek je een bedrijf dat Microsoft Azure echt snapt en jouw bedrijf naar de Cloud help. Zodat jouw bedrijf het maximale uit Microsoft Azure gaat halen.

 

Dan zit je goed op deze pagina. Want managed Azure is het juiste middel om samen met Sirrus te besparen op IT én te groeien met jouw bedrijf.

 

Want Azure is het veiligste Cloudplatform met de meest slimme functionaliteiten van de hele wereld. En heb je iemand nodig die alles weet van Azure? Dan ben je op de juiste pagina op het internet belandt. Een webiste die zich overigens draait op inderdaad… Microsoft Azure begint met Sirrus. Want vind maar eens het juiste abonnement… Dat is niet eenvoudig. En na de keuze van het abonnement begint het werk aan Azure pas…

Meer weten over Azure

Stel ons al jouw vragen over Managed Azure

Aangenaam. Wij zijn Sirrus. Wij weten bijna alles van Microsoft Azure en de Cloud. We zijn daar dagelijks mee bezig. Dit bewijzen onze zes gouden competenties die wij als Gouden Partner van Microsoft bezitten. Bij ons weet je zeker dat je goed zit. Omdat wij al veel complexe migraties naar de Cloud succesvol hebben uitgevoerd.

Op deze pagina lees je alles wat jij wilt weten over Microsoft Azure. We vertellen je over onze unieke service. En wij doen je een interessant aanbod. Want als Microsoft Gold Partner krijgen wij volumekorting…

Met ons haal je het meeste uit Azure

We zien bij veel concurrenten die ook Microsoft Azure beheren een zogenaamde lift- en shiftmigratie bij nieuwe klanten. Dat betekent dat jouw servers die je nu hebt één op één overgezet worden naar Microsoft. Maar daardoor haal je niet het meeste uit Azure. Want dat betekent dat je iets nieuws gebruikt onder een verouderde server. Microsoft Azure is niet geschikt om te traditioneel te gebruiken. Dat is het beheren van data op eigen servers. En dat is dé reden om Azure via Sirrus te regelen. Om die fout op eigen servers niet te maken.

Meer geld en tijd om betere toepassingen te maken voor jouw bedrijf en jouw klanten. Dat is Microsoft Azure kan betekenen voor jouw bedrijf.

Meer weten over Sirrus en Azure

Ik heb nog wat vragen

Een IT-platform van Microsoft. Dat betekent dat je geen servers en software meer hoeft te kopen. Want die ga je leasen van Microsoft.

Microsoft Azure is een wereldwijd netwerk van datacenters. En op de servers in die datacenters wordt jouw data opgeslagen. Zodat jij en jouw medewerkers via een beveiligde internetverbinding altijd en overal kunnen werken. Microsoft Azure is als het ware een enorme computer met software erop. Waar iedereen gebruik van mag maken. Je gebruikt een stukje van die computer. En je betaalt elke maand het stukje dat je gebruikt. Niet meer. En Microsoft onderhoud en verbeterd Managed Azure continu.

 

En daardoor ga jij slimmer en sneller werken. Met software die veiliger dan ooit is. En zo worden jullie (bedrijfsprocessen) efficiënter. Zodat jullie meer tijd over hebben voor bestaande én nieuwe klanten.

Microsoft Azure neem je af als PaaS of IaaS. Wat voor bedrijf geldt maakt voor jouw bedrijf niet uit. Dankzij Sirrus hoeft jouw bedrijf zich helemaal niet meer druk hoeft te maken over servers en software. Want dat doen wij.

Dit zijn de voordelen van Managed Azure voor jouw bedrijf. Want het is een belangrijke vraag: wat levert het mij en mijn bedrijf op?

 

 • Dankzij Microsoft Azure hoef je niet meer te investeren in dure servers. Omdat je geen eigen server meer nodig hebt. Je betaalt alleen maar voor het gebruik van de servers van Azure.
 • Wij zorgen voor al jouw softwarelicenties. En daardoor heb je altijd recht op de nieuwste versies van Microsoft. Zo haal jij het maximale uit jouw licenties. Geen desinvesteringen meer.
 • Terugkerende taken kosten minder tijd. Want met Azure en Office 365 automatiseer je jouw bedrijfsprocessen beter.
 • Voor Azure betaal je nooit te veel. Omdat je per uur betaald. En de Azure Container Services zelfs per seconde! Je betaalt niet als je bijvoorbeeld wilt dat jouw server in het weekend of ‘s nachts uit staat. En dat uurtarief maakt het opvangen van drukke pieken tijdens seizoenswerk ook eenvoudiger.
 • Azure schaalt mee met jouw bedrijf. Je betaalt exact voor de hoeveelheid data die jij opslaat. En bij Office 365 betaal je voor het exacte aantal medewerkers dat je in dienst hebt. Medewerkers zijn zo toegevoegd of verwijderd. Dat is het voordeel van managed services in Azure.

Azure is geschikt voor elk bedrijf. Ook voor jouw organisatie kan Azure veel betekenen. Maar dat wordt nog extra interessanter als data belangrijk voor je is. Die data die je misschien nu nog wel op een eigen server opslaat.

 

 • Als je niet meer wil investeren in eigen hardware en wil je van jouw serverruimte af? Je wilt af het eigen beheer en de zorgen over jouw data.
 • Dat is bijvoorbeeld het geval als de AVG veel invloed heeft op jouw bedrijf. Als je bijvoorbeeld met veel klantgegevens werkt kan jouw bedrijf het niet veroorloven om deze gegevens kwijt te raken.
 • Misschien denk je als eigenaar van jouw bedrijf veel na over veiligheid van jouw bedrijf. En dan ontdek je dat Microsoft Azure het veiligste Cloudplatform ter wereld is.
 • De Cloud is ook interessant als je vind dat jouw werknemers gewoon thuis moeten werken als zij dat willen.
 • Misschien is de app van jouw bedrijf belangrijk en wil je de perfecte hosting die voorkomt dat de app op piekmomenten bijvoorbeeld net na het avondeten elke keer vastloopt.

Azure is er voor jou en mij. En samen met Sirrus ga jij écht profiteren van de voordelen van de Cloud.

 

Wil je weten hoe jouw bedrijf kan profiteren van de mogelijkheden van Microsoft Azure? Stel al jouw vragen aan iemand die er écht verstand van heeft.

Misschien twijfel je nu tussen Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS) en Google Cloud.

 

Dan adviseren wij voor Microsft en Sirrus te kiezen. Want:

 • Azure is veiliger. De investeringen en de compliance certificaten die Azure wel heeft. Google en Amazon hebben dit aantal niet.
 • Azure én Office én Windows zijn Microsofts diensten. En dat werkt goed samen.
 • Microsoft werkt efficiënt samen met jouw huidige Windowsservers. En dat is prijstechnisch leuk…

 

Jij gaat in het gebruik bijna geen verschil ervaren tussen Azure, Amazon en Google. Ze ontlopen elkaar wel omdat ze een andere techniek gebruiken voor jouw data. De techniek van Azure is veel volwassener. Microsoft groeit daarom niet voor niets veel harder dan Amazon AWS.

 

En voor de maandelijkse prijs hoef je het niet te laten. Want Amazon is ongeveer even duur als Microsoft. En Google heeft veel minder mogelijkheden dan Azure en AWS. Het grote voordeel van Microsoft is eenvoud. Dat betekent dat het implementeren sneller dan AWS gaat. Heb je een eigen IT’er? Dan leert jouw IT’er Azure sneller dan AWS. En die twee voordelen samen scheelt wel in kosten!

 

Ten slotte is Microsoft is elke dag namelijk zoveel meer bezig met veiligheid dan je denkt… Niet voor niets voldoet Azure aan 70 (ISO) veiligheidscertificaten. Er is geen veiligere bunker voor gegevens dan de datacenters van Microsoft.

Oeh. Dat is een lastige vraag. Dat durven we nu niet te zeggen. Dat hangt echt af van het aantal servers en hoeveelheid opslag jouw bedrijf nodig heeft.

 

Wat we wel zeker weten is dat wij Microsoft Azure goedkoper aanbieden dan het zelf regelen. Je gaat zelfs minder per persoon betalen dan wanneer je Azure zelf aanschaft. Want als Microsoft Gold Partner krijgen wij volumekorting. En daar profiteer jij van. Met een Microsoft Gold Partner als Sirrus zit je altijd goed…

 

Wil je weten hoe dat kan? Vraag het aan iemand van Sirrus die graag de persoonlijke Azure-expert van jouw bedrijf wordt.

Ja! Het is de veiligste manier om te werken in de Cloud.

Alles heeft voordelen en nadelen. Veiliger dan Azure kan niet. Microsoft investeert miljarden in de beveiliging van jouw data op hun servers. Een bedrag waar jouw eigen IT-team (met eigen servers) nooit tegenop kan. En Microsoft heeft wereldwijd 3.500 securitymedewerkers. Zoveel securitykennis gaat jouw IT-team nooit krijgen. Zo hoef jij je met ons nooit meer druk te maken over de security van jouw bedrijf.

Er is zo ongelooflijk veel mogelijk met Azure. En dat maakt het een ideale IT-oplossing voor elk bedrijf. Omdat bijna alles mogelijk is. Wil je het maximaal en optimaal gebruik maken van Azure? Dan heb je echt een Azure-specialist als Surris nodig. Een specialist die naast jou als ondernemer gaat staan. Die Azure laat werken voor jouw bedrijf in plaats van jouw bedrijf voor Azure.

 

Kennis die niet op de straat voor het oprapen ligt. Unieke kennis die niet elke IT’er heeft. Azure-kennis is schaars. Maar gelukkig is Sirrus er dan…

 

Wil je Azure toch zelf aanschaffen en beheren? Dat kan dan. Maar dan moet je jezelf of jouw IT’ers wel goed opleiden. Of jouw medewerkers op laten leiden door Sirrus. Want wij weten bijna zeker dat jouw IT’er nooit alleen het maximale uit Microsoft Azure gaat halen. Wij kunnen dat wel. Dankzij de unieke samenwerking met Didacticum hebben wij voor elk detail van Azure de juiste specialist in huis.

Ga samen met Sirrus op reis naar Azure

Ben je al verdwaald tijdens de reis naar de Cloud? Ga dan veiliger op reis. Wij gaan graag met je mee. Wij weten de weg.

Gratis proberen

Wist je dat je de mogelijkheden van Azure gratis kunt proberen? Want je koopt niet even Azure en gaat aan de slag. Daarom koop je Azure volgens Microsoft ook altijd bij een zogenaamde cloudserviceprovider. Je mag ook ons even bellen om jouw vragen te stellen.

 

Wil je Azure gratis ontdekken met Sirrus?

Ja dat wil ik

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.