Support

De ICT-scan die aantoont dat Azure echt geschikt is voor jouw bedrijf

Onze ICT-scan bereid je voor op de Cloud

Voor elk bedrijf vanaf ongeveer 20 werknemers, bespaart de Cloud jouw bedrijf geld en tijd. Wil je zeker wilt wat werken in de Cloud jouw bedrijf oplevert, jouw bedrijf veiliger maakt en samenwerken makkelijker maakt? Vraag dan vrijblijvend een ICT-scan aan, die bewijst wat wij als managed service provider jouw bedrijf opleveren.

 

Hoe krijg ik antwoorden op mijn IT-vragen?

Door aan te kloppen bij Sirrus. Onze experts kunnen samen al jouw IT-vragen beantwoorden.

Minder betalen voor meer software. Wie wil dat nu niet? Wil je weten of dat ook voor jouw bedrijf geldt en hoe we dat realiseren? Dan krijg je van ons geen kant en klare test, maar een IT-scan waar jij echt iets aan hebt.

Vertel mij meer

Ontdek het volgende als wij jouw IT-omgeving bekijken met een ICT-scan

Op die vraag krijg je van ons nu een antwoord:

  • Wij controleren of jouw infrastructuur nog aan de juiste veiligheidseisen voldoet.
  • Je krijgt inzicht of jij te veel betaalt voor jouw software of niet.
  • Of je nu groeit of niet: is jouw IT voldoende om jouw doelen van je bedrijf te halen?
  • Zitten er fouten in jouw software?
  • Wat is het kennisniveau van jouw huidige IT’ers?

Kies voor onze Security Health Check. Dankzij deze IT-scan weet je alles over de online veiligheid van jouw organisatie. Het contrastmiddel die jouw nieuwe inzichten geeft. Je ontdekt hoe gezond en hoe fit jouw organisatie is. We vertellen je meteen hoe jouw bedrijf nog fitter wordt. Hoe jij en jouw werknemers nog gezonder met gegevens omgaan. En of er een uitgebreid ‘medisch’ veiligheidsplan nodig is.

Ik heb al een IT’er in dienst. Hij is tegen de Cloud. Hij zegt dat mijn eigen servers veiliger en goedkoper zijn. Maar dat weet ik niet zeker. Ik wil feiten en cijfers zien. En ik heb het gevoel dat mijn IT-beheerder niet de juiste kennis heeft van Microsoft Azure. En dat hij onvoldoende ervaring heeft met Office 365 om een eerlijk beeld te schetsen.

 

Vraag dan of wij een Azure Connectivity Check willen uitvoeren. Dankzij deze check ontdekken we of jouw internet echt geschikt is. En aan de hand daarvan nodigen we je uit voor een adviesgesprek. Zodat we ontdekken hoe we richting de Cloud gaan wandelen. Dan vertellen we je precies waar jouw bedrijf op de online kaart staat.

 

Waar liggen er kansen en verbeteringen met Azure? En hoe is het gesteld met de kwaliteit van de IT van jouw bedrijf? We weten na de ICT-scan welke Microsoft Cloud-producten nieuwe kansen bieden. Of jouw bedrijf en werknemers klaar zijn voor de Cloud. Welke stappen we voor de Cloud moeten zetten. Hoeveel tijd, energie en geld het kost om de route naar de Cloud te bewandelen. En wat de Cloud jouw bedrijf gaat opleveren.

 

Twijfel je nog of je moet kiezen voor de Cloud? Wil je van het heden zonder Cloud een toekomst met Cloud maken? Laat jouw bedrijf dan checken door iemand van Sirrus!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.