Support

Subsidieregeling voor digitalisering

Subsidieregeling voor digitalisering voor Rotterdamse ondernemers

Wij zijn Sirrus. Wij weten bijna alles van Office 365 en Microsoft Azure. We zijn daar dagelijks mee bezig. Dit bewijzen onze zes gouden competenties die wij als Gold Partner van Microsoft bezitten. Bij ons weet je zeker dat je goed zit. Omdat wij al heel veel complexe migraties naar de Cloud succesvol hebben uitgevoerd.

Office 365 is met onder andere Microsoft Teams, de tool die je nodig hebt om optimaal met je collega’s samen te werken. Juist nu in de tijd dat thuiswerken de norm is, is Office 365 onmisbaar. Denk niet alleen aan video vergaderen, maar ook aan het tegelijk samen werken in een document. Eenvoudige overzichten welke collega’s met welke projecten bezig zijn, altijd toegang tot je bestanden, en zo kunnen we nog wel even door gaan.
Daarnaast Microsoft Azure is het juiste middel om samen met Sirrus te besparen op IT en te groeien met jouw bedrijf. Naast dat Azure de veiligste Cloudplatform van de hele wereld is biedt het de meest slimme functionaliteiten.

Wij kunnen jullie helpen met alle vragen omtrent de Microsoft cloud.

  • Is jouw bedrijf gevestigd in Rotterdam?
  • Hebben jullie minder dan 50 personeelsleden in dienst?
  • Willen jullie investeren in digitalisering?

Dan hebben wij goed nieuws!

De gemeente Rotterdam is gestart met een subsidieregeling om de digitalisering van het MKB te stimuleren. Hierdoor maak je kans om een financiële vergoeding.

Neem snel contact met ons op en laat ons jullie vertellen wat wij als Microsoft Gold Partner voor jullie kunnen betekenen.

Neem contact op

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.