Support

Azure is de veiligste online Cloud back-up dienst ter wereld

Samen met Sirrus heb je de veiligste back-up in de Cloud

Raak nooit meer de bestanden van jezelf en al jouw medewerkers kwijt. Met een online back-up van Sirrus op de servers van Azure. Zo staan al jullie gegevens en documenten veilig opgeslagen met een dubbele back-up. Neem geen risico met concurrentiegevoelige informatie en maak gebruik van de veiligheid van Microsoft Azure. Dat is het grote voordeel van werken in de Cloud. De automatische back-up waarbij je je nooit meer zorgen hoeft te maken over het kwijtraken van belangrijke bedrijfsinformatie.

 

De veiligste plek voor jouw data is een back-up de Cloud. En wil je dan echt veilig bezig zijn? Dan kies je voor een plek in Azure. En die back-up brengt veel voordelen met zich mee… lees maar verder…

Of vraag het ons

Sla al jouw zakelijke bestanden en documenten nog veiliger op

Geen nachtmerries over bedrijfsgegevens

Je hebt hard gewerkt en een prachtige tekst voor een klant getypt in Word. Die wil je niet kwijtraken. Ineens valt een kop koffie over jouw laptop… Of je verwijdert een document die je een paar dagen later toch nodig hebt.

Het risico dat je brand op kantoor krijgt is klein. Net zo klein als brand in het datacenter waar jij jouw server huurt. Maar toch kan het gebeuren… Een ongeluk zit in een klein hoek.

De meeste dromen zijn bedrog. Maar met de zakelijke online Azures back-up hoef je niet meer wakker te liggen. En nachtmerries over jouw bedrijfsgeheimen zijn niet meer nodig. Dat is heerlijk slapen onder de sterrenhemel van de veilige Cloud. 

Overigens is er bij Azure geen verschil tussen Cloud back-up en online back-up.

Er zijn volgens ons natuurlijk meer voordelen dan nadelen aan een Cloud back-up. En die voordelen zijn groter dan de nadelen… Wil je alles weten over de voordelen en nadelen van een onze cloud back-up?

Back-up informatie aanvragen

De online back-up service van Sirrus

Wij hebben geen eigen datacenters of servers. We gebruiken alleen maar de datacenters en servers van Microsoft. En die back-up wordt altijd automatisch gemaakt. En dat zijn de voordelen van Sirrus:

 

Twijfel je nog over een online back-up en Azure?

Vind je dat je te weinig controle hebt over de online back-up? Met Azure Site Recovery zorgen we dat jullie altijd kunnen werken. Zelfs als jouw eigen IT een storing heeft. Zelfs als jouw eigen datacenter uitvalt. Een eenvoudige en losse oplossing. Zodat jij geen tweede server of tweede datacentrum meer nodig hebt.

Een veiliger gevoel over jouw data met Sirrus? Laat je gratis informeren door een IT-er van die alles weet over de mogelijkheden en de juiste online back-up voor jouw bedrijf.

Neem contact op

Waarom zou ik voor Sirrus en de back-up van Azure kiezen?

Azure is de beste back-up service van de wereld. Want jouw online back-up staat niet zomaar ergens. Die staat op minimaal drie verschillende servers. In drie verschillende gebouwen.

 

En hoe weten jullie dan zo zeker dat Azure zo veilig is? Zijn de volgende cijfers het bewijs?

 

  • Het ‘kleine’ bedrag van €843.300.000 dat Microsoft afgelopen jaar uitgaf aan Cloudveiligheid. Dat bedrag werd uitgegeven aan online veiligheid als virussoftware als fysieke veiligheid in de vorm van bewakers.
  • En van dat bedrag worden onder andere 3.500 veiligheidsexperts betaald.
  • Terwijl Azure meer veiligheidscertificaten dan welke andere Cloudprovider heeft.

 

Ga jij dat redden met jouw bedrijf? Jouw back-up bij Microsoft is de veiligste kluis die jij nu bedenkt. Niemand kan er zomaar bij. De kluis kan niet kapot. En als het nodig is haal je via het internet jouw documenten simpel uit die kluis.

Wat zijn de kosten van de Cloud back-up service van Microsoft Azure?

 

Je gaat jouw data veilig op de servers van Azure zetten. En dan ga je per Gigabyte (GB) betalen. Hoeveel hangt af van de locatie van jouw online back-ups. De datacenters van Azure zijn heel veilig verspreid over de hele wereld. Een aantal staan bij elkaar. Dat is een datacenterregio. Dan zijn er twee mogelijkheden:

 

  • Je slaat jouw data op in één datacenterregio. Voor Nederland is dat bijvoorbeeld in West-Europa (Amsterdam) of Noord-Europa (Dublin). Dan betaal je ongeveer twee cent per GB.
  • Je zorgt voor dat jouw bedrijfs back-up in twee datacenterregio’s wordt opgeslagen. Bijvoorbeeld in Amsterdam én Dublin. Dan ga je om en nabij de vier cent per GB betalen.

 

En ben je bijvoorbeeld bezig met een belangrijk Word-document voor jouw klant? Dan wordt alleen de nieuwe tekst als back-up geslagen. Er wordt geen tweede kopie van het documentje gemaakt. Die technologie is zo efficiënt dat dit document wordt verkleind (gecomprimeerd). Dan betaal je alleen voor verkleinde data. Alles bij elkaar scheelt dat best wat data. En zo bespaar je elke maand weer opnieuw. Een vereiste aan elke back-up. Maar wel belangrijk om te weten.

 

Ja! Want je betaalt alleen maar voor het gebruik. Nooit meer. En dat gebruik verandert. Als het goed is heb je steeds meer data. Maar die data heb je straks pas. Niet nu. En de server die je koopt of huurt is nu gedeeltelijk leeg. Je maakt een schatting van jouw data over een paar jaar. Maar hoeveel heb je dan nodig? Dat weet je nooit zeker. En dat zorgt ervoor dat jouw serverrekening vandaag de dag te duur is.

 

En dan hebben we het nog niet gehad over de kosten die je niet meer hebt omdat je geen tweede locatie voor een tweede server meer nodig hebt.

 

Inderdaad. De combinatie van de online back-up van Sirrus en Microsoft Azure is best voordelig. Dat biedt mij voordelen. En het scheelt mij gedoe en kosten.

  • Wij beheren jouw back-ups. Wij zorgen dat jouw data nooit verloren gaat of kwijtraakt.
  • Heb je om welke reden dan ook de back-up nodig? Dan zorgen wij eenvoudig voor de toegang tot de back-up. Restore noemen we dat.
  • En als managed service provider beheren wij jouw hele bedrijf in de Cloud.

Die back-up is goedkoper dan een back-up op een eigen server

Zijn dat geen redenen om vandaag nog jouw zakelijke back-upplan met Sirrus te starten?

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.