Support

Systeembeheer uitbesteden?

Werk veilig zonder zorgen over jouw ICT

Ben je als bedrijf op zoek naar een betrouwbare partner voor het uitbesteden van de systeembeheer taken? Sirrus neemt al je ICT-zorgen uit handen. We helpen je met het beheer, met hosting, 100% veiligheid, en cloud-omgevingen. Wil je zeker weten wat werken in de Cloud jouw bedrijf oplevert, jouw bedrijf veiliger maakt en samenwerken makkelijker maakt? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Vraag meer informatie aan

Hoe krijg ik antwoorden op mijn IT-vragen?

Door aan te kloppen bij Sirrus. Onze experts kunnen samen al jouw IT-vragen beantwoorden. Door het overnemen van het beheer van uw servers ben je verzekerd van onze service. Wij zorgen dat je systemen bereikbaar, veilig en up-to-date zijn.

 

 

Daarom Sirrus!

Al je aandacht kun je gebruiken voor het draaien van je eigen business. IT moet daarin faciliterend zijn. Wij zijn geen systeembeheerder die allemaal moeilijke vragen gaat stellen. Wij zorgen er voor dat jij efficient kunt werken.

Ons doel is niet om zoveel mogelijk licenties en pakketen te verkopen. Nee wij denken mee vanuit jouw onderneming. Wat heb je nodig om efficiënt business te kunnen doen? Daar denken we graag over mee. Een blije klant is ons heel veel waard!

Steeds meer bedrijven in het MKB krijgen te maken met cybercriminaliteit. Een standaard spamfilter met een antivirus programma is al lang niet meer genoeg. En dat weten we maar al te goed! Sirrus heeft namelijk een zuster onderneming binnen de Didacticum Groep welke gespecialiseerd is in cybersecurity; Cyber7.

Alle kennis rondom digitale veiligheid is dus in huis. En daar profiteren onze klanten van.

Het klinkt zo logisch, betalen naar gebruik. Net als water uit de kraan. Het is altijd beschikbaar en je betaalt naar wat je verbruikt hebt. Zo bieden wij ook onze IT diensten aan. Een vast bedrag per werkplek per maand. En daar zit dan alles in. Geen verrassingen en nacalculaties. Vandaag 42 medewerkers en morgen 41? Geen probleem, ons maandbedrag schaalt mee.

Natuurlijk houden wij van duidelijkheid. Maar zijn we met een casus bezig, dan bijten we ons erin vast. Om het voor de klant zo snel (maar zorgvuldig) mogelijk tot een goed einde te brengen. En wordt het dan een keer een uurtje later voor we naar huis kunnen? We doen het graag om onze klanten te laten stralen.

Of misschien wat platter; niet lullen maar poetsen. Verwacht bij ons geen elle lange presentaties en gladde verkooppraatjes. Wij zijn wie we zijn; nuchter en hardwerkend.

Vraag meer informatie aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul het formulier in en we beantwoorden vaak binnen 24 uur je vraag.

 

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.

      Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.