Support

Ontdek de voordelen van Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central is de nieuwe software oplossing van Microsoft. Deze software hebben ze speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote bedrijven, voor alle sectoren.  

 

Wat levert deze Cloud-oplossing van Microsoft jouw bedrijf op en wat zijn de grote voordelen? 

De zes voordelen van Business Central samengevat

Het verschil hoe processen en afdelingen met elkaar samenwerken voor en na de implementatie zijn enorm. Dat komt omdat Business Central:

  • Zorgt dat je zo weinig mogelijk systemen gebruikt. 
  • Losse processen en afdelingen met elkaar verbindt. 
  • Eenvoudige en praktische rapporten maakt van bijvoorbeeld jouw voorraad, financiële stand van zaken of projectplanning. 
  • Communicatie met de klant heel eenvoudig maakt.
  • Je een compleet beeld van jouw bedrijf geeft.
  • Zorgt dat je sneller kunt werken.
Hier wil ik meer over weten

Jouw bedrijf veilig en eenvoudig in de Cloud

Business Central is AVG-proof. Daardoor is de data van jouw klanten veiliger. Alle data die je hebt, verzamel je automatisch op een plek. 

 

De nieuwste software van Microsoft verbindt jouw bedrijf. Want Microsoft zorgt dat de verschillende afdelingen, processen en gegevens in jouw bedrijf op een plek te vinden zijn. 

 

Business Central helpt beslissen. Dankzij de juist ingebouwde analysetools en dashboards hebben jullie meteen een compleet beeld van de stand van zaken van het bedrijf. Maar je ontdekt ook eenvoudig hoe je processen verbeterd. 

 

De software stroomlijnt jouw bedrijf. Je genereert je met behulp van Office 365 offertes die je verstuurd via Outlook. De facturen verwerk je meteen daarna in het CRM en boekhoudsysteem.

 

Met Business Central ben jij klaar voor vandaag en de toekomst. Want de software groeit automatisch mee als jouw bedrijf verandert. Een andere afdeling structuur, nieuwe processen of nieuwe werknemers. Veranderingen in jouw bedrijf integreren we eenvoudig.

 

Wil je meer weten over Business Central voor jouw bedrijf?

Wil je weten wat Microsoft Dynamics 365 Business Central voor jouw bedrijf kan betekenen? Download dan gratis ons eBook voor meer achtergrondinformatie, uitleg en tips.

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.