Support

Ontdek in 7 vragen of werken in de Cloud wat voor jouw bedrijf is

Wil jij weten wat werken in de Cloud precies betekent, wat de voordelen zijn en wat het bespaard? Beantwoordt de 7 vragen van onze checklist en ontdek of werken in de Cloud jouw bedrijf geld oplevert! 

We komen veel ondernemers tegen die gehoord hebben van werken in de Cloud, maar eigenlijk geen idee hebben wat deze term precies betekent. Maar nog belangrijker: ze willen graag weten of de Cloud hen geld bespaart én oplevert en of de implementatie niet teveel gedoe is. 

Lees dan verder…

Wat betekent werken in de Cloud concreet? 

Eigenlijk is dat heel simpel. Alle gegevens van jouw bedrijf staan niet meer op eigen laptops en servers, maar veilig op servers van Microsoft in een van hun datacenters in Nederland. 

De voordelen 

Dit zijn de redenen om te checken of de Cloud geschikt is voor jouw bedrijf: 

 • Gebruiksvriendelijk: als je internet hebt, kan elke werknemer altijd en overal werken. Zonder zorgen! 
 • Veilig: je raakt data van klanten, mails en documenten niet meer kwijt en je bent goed beschermd tegen hackers en datalekken. Je blijft jouw eigen laptops gebruiken, maar daar ben niet meer afhankelijk van. 
 • Eenvoudige integratie met andere applicaties: we zorgen dat je zo weinig mogelijk systemen gebruikt. We verbinden  losse processen en afdelingen met elkaar, zodat je optimaal samenwerkt met collega’s en partners. 
 • Per maand betalen: je betaalt niet meer eenmalig vooraf een hoog bedrag voor software, eigen servers en laptops. Dat is goed voor jouw cashflow én je betaalt alleen voor wat je nodig hebt: precies op basis van het aantal werknemers dat jij in dienst hebt. 
 • Geen zorgen meer over IT: opschalen en afschalen is heel eenvoudig en wij updaten software gratis en automatisch. Mocht een update grote impact hebben? Dan komen we langs voor een training of we sturen iedereen een mail met uitleg en tips. Een eigen IT-er is daardoor niet meer per se nodig, anders werken we optimaal met hem samen. 
 • Eenvoudige implementatie: we passen de software van Microsoft eenvoudig aan op de behoeften van jouw bedrijf. Zo implementeren wij snel en dus goedkoop de juiste software. 

WIl je weten of jouw bedrijf geschikt is voor de Cloud? Geef dan antwoord op de volgende vragen en je weet het antwoord:

Ontdek vandaag nog wat een managed service provider jouw bedrijf oplevert!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.

  Gratis online adviesgesprek

  Hoe kan Sirrus werken in de Cloud makkelijker, goedkoper en veiliger maken?

  We besparen je 90% zeker geld! Wil je weten hoe Plan dan een gratis intakegesprek (telefonisch of via Microsoft Teams) met Corno. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring met Microsoft Cloud en vertelt je er alles over!

  Plan een gesprek