Support

Sirrus gaat voor goud

Sirrus | Microsoft Cloud Experts tienvoudig Microsoft Gold Certified Partner

Microsoft heeft de partnercertificaten van Sirrus | Microsoft Cloud Experts, en aanverwante bedrijven, verlengd. Sirrus is Microsoft Gold Partner op vele competenties, daarnaast zijn wij ook Silverpartner op meerdere competenties.

Ambitie

Microsoft kent al deze competenties toe aan partners die continue investeren in kennis, oplossingen en kwaliteit. Deze erkenning sterkt onze ambitie om jou efficiënt naar de Cloud te helpen en deze omgeving veilig & up-to-date te houden. Maximale ontzorging, door middel van Remote Management en beheer zorgt ervoor dat jij je werk gewoon kunt blijven doen.

Over Sirrus

Sirrus | Microsoft Cloud Experts helpt bedrijven met haar ICT-beheer en gerelateerde vraagstukken hierover. Met 2 vestigingen in Capelle a/d IJssel en op Schiphol(Microsoft HQ) helpen wij jou, je collega’s & je bedrijf veilig samen te werken in de ‘Cloud’. Wij doen dit door onder andere een ‘Moderne Werkplek’ te leveren waarbij veiligheid, samenwerken & digitalisering centraal staat.

Belangrijk voordeel van onze propositie is dat onze oplossingen volledig schaalbaar, dus flexibel, zijn. Voor een vast bedrag per medewerker per maand zorgen wij voor een totale ontzorging binnen jouw werkomgeving.

Profiteer ook:
Ga de uitdaging, die innovatie biedt, aan en sla die digitale weg omhoog in.
Dankzij onze maatwerk-inrichting zorgen wij voor een optimale IT-omgeving waarbij je toekomstbestendig bent en zal blijven!

 

Wilt u weten wat dit voor u betekent?

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.