Support

VPS Server in de cloud

Virtual Private Server (VPS): Virtual machine in de cloud van Azure

Veel bedrijven hebben er recent al kennis mee gemaakt; een server in de cloud. In de volksmond wordt dit ook wel een VPS server genoemd. Om precies te zijn: Virtual Private Server. Dit zijn virtuele servers (ook wel virtual machines genoemd) die bij een cloudhoster worden ondergebracht. Veel  IT- en hostingbedrijven bieden dit in verschillende vormen aan. Een veel gebruikte term hiervoor is IaaS, wat staat voor Infrastructure as a service. 

 

VPS Hosting met Azure

VPS hosting doen we bij Sirrus anders. Zo hebben wij geen eigen servers, maar brengen wij in tegenstelling tot andere, alles onder in de datacenters van Microsoft. Dat is voor ons niet nieuws onder de zon. Dat doen we namelijk al verschillende jaren. Sirrus is hierin oprecht MKB Specialist van Nederland. VPS hosting met Azure betekent dat je niet zelf je eigen servers moet hebben draaien. Dit zijn de datakisten die vaak in de bezemkast staan. Bij een storing, heb je een externe back-up data server nodig. Dit betekent een tweede server. Een extra data server die de weer een forse investering kosten.

 

Dit kan ook anders. Niet meer onnodige kosten maken voor een eigen VPS server, die dag en nacht draait, gekoeld en onderhouden moet worden. Dat doe je anders! Met VPS hosting van Azure betaal je enkel de voor de momenten dat jij de server gebruikt wat veel beheersbaarder is. En je uiteindelijk veel kosten bespaard. 

Meer weten over VPS Hosting met Azure

Dit maakt ons jouw ideale IT-partner

Besparen op IT

Hoe ga je op IT besparen?

De Cloud is voor negen op de tien bedrijven goedkoper. Je betaalt namelijk voor gebruik, per maand. Zet je bijvoorbeeld jouw servers ’s nachts of in het weekend uit, betaal je minder.

Voor elk bedrijf geldt dat je geen eigen servers en serverruimte nodig hebt, minder kwijt bent aan software(licenties) en niet per se een eigen IT’er nodig hebt, omdat wij jouw software beheren.

Wij zijn verantwoordelijk voor IT

Als jouw bedrijf in de Cloud werkt, ben je geen eigenaar van servers en software. Daar is Microsoft de eigenaar van en ben je niet verantwoordelijk voor onderhoud en veiligheid van servers. Dat zijn wij samen met Microsoft. Juridisch kun je de opslag van jouw data verantwoorden en de kans dat je jouw data kwijtraakt is nul.

Als het echt nodig is (hoewel dat erg lastig is), kun je bij een heel goede reden langsgaan bij jouw eigen data: jouw servers staan namelijk gewoon in Nederland (AVG-proof en virusvrij).

Eventueel werken we samen met jouw IT-er

Heb je al een goede IT-er in huis? Dan stemmen we met hem of haar af wat wij doen en hij of zij doet. Hij beantwoordt bijvoorbeeld gebruikersvragen van collega’s (als inlogproblemen) en is verantwoordelijk voor jouw werkplekken. Wij zorgen dan voor de servers en de Cloud.

Komt hij er niet uit? Krijgt hij bijvoorbeeld zijn collega niet ingelogd? Dan belt hij ons gewoon. Zo ben je niet afhankelijk van de kennis van jouw eigen IT-er.

Bespreek jouw IT-uitdagingen met onze experts

Ontdek hoeveel wij jouw bedrijf besparen op lange termijn. Ervaar waarom wij jouw ideale managed service provider zijn op het gebied van VPS server in de cloud. Maak vandaag nog vrijblijvend een telefonische afspraak of een afspraak bij jou op kantoor.

Betalen voor wat je verbruikt met de VPS server.

Zodra je kiest voor een VPS server in de cloud met Azure, heb je geen extra server meer nodig. Je bespaart daarmee op onderhoudskosten en bovenal betaal je alleen als je VPS server gebruikt. Efficiënt gebruik maken van jouw VPS Server in de cloud. Geen overbodige servers, die uit kunnen vallen,  maar altijd gegarandeerd een lopende server. Storing of problemen, dan is er direct een Back-up VPS server zonder extra kosten. Alleen betalen voor daadwerkelijk gebruik.

VPS cloud: Infrastructure as a Service (IaaS) optimaliseren en geld besparen

IaaS kunnen we ook wel omschrijven als Managed VPS. Bij een Managed VPS leg je jouw server in handen van de hosting partij. Jouw managed service provider zorgt voor het volledig onderhouden en voorzien je van de laatste updates. Als er storingen zijn of er is iets aan de hand dan zullen wij zo spoedig mogelijk voor je gaan kijken en het oplossen. Ook hierbij geld je betaald alleen voor gebruik. Dus geen onnodige kosten voor je server in de VPS cloud

Ook jij kunt besparen op je IT-kosten door je VPS server in de cloud.

Dat begint vandaag nog. Meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie

Neem contact op

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.