Support

Jesse stelt zich voor

Hoe ziet een dag eruit in jouw werk?

Binnen Sirrus zijn er 2 teams ontstaan. Het Delivery team en het Operations team. Ikzelf zit in het Operations team en ik hou mij voornamelijk bezig met het aanmaken, verwerken en toewijzen van tickets die wij binnenkrijgen in ons ticketregistratie systeem. Dit kan variëren van incidenten tot aan changes of gebruikersvragen. Verder sta ik de klanten ook telefonisch te hulp en probeer hen op een zo goed mogelijke manier te ondersteunen.

 

 

Welke doelstelling wil je dit jaar bereiken?

Mijn doelstelling voor dit jaar is mij zo ver mogelijk ontwikkelen binnen Azure. Het behalen van mijn AZ-104 certificaat staat op de planning en daarna wil ik mij verder kunnen ontwikkelen richting de Security kant.

 

 

Thee of koffie?

Thee, het liefst verse munt thee of rooibos.

 

 

Wat heb je al jaren willen doen, maar is nog steeds niet gebeurd?

Het maken van een wereldreis is nog steeds een grote droom van mij. Het verdiepen in verschillende culturen heeft mij altijd geboeid. Japan, America en Zanzibar staan het hoogst op mijn lijst.

 

 

Van welke film of welk boek heb je het meest genoten? Waarom?

De Harry Potter filmreeks zal voor mij altijd op nummer 1 staan. Ik denk dat het ook een stukje nostalgie is maar ook het verhaal, de actie en spanning in de latere films maakt het toch wel een van de beste filmreeksen aller tijden.

 

 

Als je een speler in een voetbalteam was, op welke positie zou je staan?

Ik heb 21 jaar lang gevoetbald en heb op alle posities gespeeld die er bestaan maar ik sta het liefst toch op de Linksbuiten (Linkervleugel) positie.

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.