Support

Aaron stelt zich voor

Hoe ziet een dag eruit in jouw werk?

Rond 08.30 begint de dag met een automaat cappuccino welke een belediging is voor de cappuccino en Italië. Maarja, cafeïne is de benzine van een IT’er dus we doen het er maar mee. Vervolgens begin ik met het doornemen van mails en antwoorden op tickets. Daarna hebben wij om 10.00 een dagstart waarin we de punten van de dag bespreken. Rond 12 uur ga ik lunchen wat vaak gepaard gaat met een potje ping pong of darten. In de middag is vaak tijd om te werken aan changes en incidenten of heb ik afspraken met klanten van ons. Over het algemeen ga ik rond 17.00 naar huis, maar dit kan variëren.

 

Met welk project ben je nu bezig en wat is de grootste uitdaging?

Ik ben nu bezig met een project voor een nieuwe klant. Ik ben voor hen 5 omgevingen aan het samenvoegen naar 1 omgeving. Dit is kostentechnisch beter voor hen maar zeker ook een stuk meer beheersbaar. Tijdens het samenvoegen houd ik mij ook bezig met het verbeteren van de security en het implementeren van een volledig nieuw netwerk. Hierbij is de uitdaging dat dit op organisatorisch niveau correct gaat en de klant er geen onderbreking van zijn/haar werkzaamheden door heeft.

 

Wat is je ambitie?

Lastige vraag, ik ben namelijk niet iemand die heel ver in de toekomst kijkt. Voor nu wil ik zoveel mogelijk certificaten halen en deze kennis inzetten bij de klant. Hierdoor houd ik uitdaging in mijn werk en kan ik klanten helpen. Ik wil uitdaging houden in mijn werk en vooral dingen doen die dicht bij mijn interesse liggen, zoals onder andere security en proces verbeteringen bij de klant.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik sport graag, zo fitness ik 4-5 keer per week, padel ik minstens 1x per week en voetbal ik in een vrienden team. Hierbij is de derde helft het belangrijkst 😉. Daarnaast hou ik van lekker uitgebreid koken en probeer dit dan ook zo vaak mogelijk te doen in het weekend. Dit voor mij en mijn vriendin of voor grotere groepen wanneer vrienden en familie over de vloer komen.

 

Wat zeg je op een verjaardag als iemand vraagt wat je doet?

Over het algemeen zeg ik dat ik vooral bezig ben met het efficiënter maken van processen voor klanten van ons en daarbij ook problemen voor ze oplos op het gebied van IT. Eigenlijk ben ik de hele dag bezig met het oplossen van puzzels op de computer.

 

Van welke film of welk boek heb je het meest genoten? Waarom?

Boeken lees ik niet zoveel, maar als ik er dan 1 moet opnoemen is het Gouden Ei wel een aanrader. Een lekker dun boekje dat ik moest lezen op de havo, maar mij wel verrast heeft.
Qua films gaat het echt alle kanten op. Zo kan ik genieten van een film als Shutter Island of Im Westen Nich Neues. Maar ook films als The Lobster of Fear Loathing Las Vegas. Er zijn zoveel goede films dat het erg lastig is om er 1 aan te wijzen. Maar als ik er dan 1 moet aanwijzen zou het de Lord of the Rings serie zijn. Deze heb ik nog op videoband gehad en is mijn eerste herinnering aan een goede film die ik heb gezien.

 

Als je een speler in een voetbalteam was, op welke positie zou je staan?

Nou ik ben toevallig speler in een voetbalteam en mijn positie is links- of rechtsback.

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.