Support

Sirrus & Desatel: Samen Sterk!

We hebben nieuws, leuk nieuws!

Sirrus en Desatel gaan intensief met elkaar samenwerken en we zijn er trots op om dit aan u als gewaardeerde relatie kenbaar te maken. Het voelt ook een beetje als een verloving: je leeft er naar toe en er staat een mooie toekomst in het verschiet. Zo is het ook met onze samenwerking. Wat betekent dat voor u? Zowel IT en Telecom onder één dak. Eén aanspreekpunt. Wel zo overzichtelijk!

Sirrus
Sirrus staat bekend als dé partner die klanten ontzorgt op het gebied van IT zodat zij zich op hun eigen business kunnen blijven richten. Sirrus is een aantal jaar geleden voortgekomen uit de Didacticum Groep. De Didacticum Groep is al meer dan 21 jaar een IT kennishuis, welke zich bezig houdt met IT opleidingen, het omscholen van young professionals en het leveren van tijdelijke kennis in de vorm van consultancy. Vanuit al deze kennis is Sirrus ontstaan: een professionele ICT partner. De focus ligt op Microsoft Cloud producten zoals Office 365 en Azure. Vanzelfsprekend hoort hier ook het werkplekbeheer met Windows 10 bij. Dankzij deze producten kunnen klanten zorgeloos blijven ondernemen wanneer ze samenwerken met Sirrus.
Wat onderscheidt Sirrus van andere ICT partners? Drie kernwoorden: Kennis, adoptie en security. Kennis omdat Sirrus vanuit haar roots alle ins en outs van de Microsoft producten kent. Office 365 biedt bijvoorbeeld veel functionaliteit die ervoor zorgt dat je effectiever kunt werken. Om hier optimaal gebruik van de maken helpt Sirrus graag via het Adoptie programma! (Cyber) security vandaag de dag misschien wel belangrijker dan ooit. Je wilt geen slachtoffer worden van hackers. Een IT omgeving moet gewoon goed beveiligd zijn, zonder gedoe. De Didacticum Groep bestaat naast Sirrus ook uit Cyber7; een toonaangevend Cybersecurity kennishuis. Door deze mix van kennis, adoptie en security zijn we uniek in de markt.

Meer over Sirrus

Desatel
Opgericht in 2001 mag Desatel komend jaar haar 20 jarig jubileum vieren. Van oudsher opgericht met de focus op telefonie. Desatel staat in de markt bekend als een bedrijf met een persoonlijke aanpak en met goede kennis van zaken. Klanten onderkennen dit en deze feedback komt ook regelmatig terug. Luisteren naar de klant en goed inventariseren wat de klant echt nodig heeft zodat de klant haar business ongestoord kan uitvoeren. Ieder klant is uniek en daarom is er altijd weer een andere aanpak nodig: maatwerk. Er wordt eigenlijk geen verkoop gedaan, maar er wordt persoonlijk geïnventariseerd wat de klant nodig heeft en daarmee wordt de klant volledig ontzorgd. De medewerkers van Desatel kennen alle klanten persoonlijk en de medewerkers werken heel zelfstandig aan projecten, hierdoor is er altijd snel de mogelijkheid om zaken goed op te pakken, problemen te voorkomen of op te lossen waar nodig, dat is service die gewaardeerd wordt!
Door de lange samenwerkingen met klanten en de manier waarop omgegaan wordt met klanten en met de technische omgevingen van de klant, heeft Desatel in haar track record al vele jaren laten zien dat Desatel een integere en betrouwbare partij is. Het draait immers om relaties, dat is samenwerken. Vanaf de overgang van telefonie naar IP telefonie (VOIP) is ervoor gezorgd dat de klanten aangesloten bleven op de nieuwste en meest betrouwbare oplossingen. Het portfolio is steeds verder uitgebreid naar een totaalconcept van ICT Diensten. Zo worden er verbindingen geleverd, maar ook netwerken, hardware en support diensten in de vorm van een servicedesk voor de klant en haar gebruikers.

Meer over Desatel

Desatel en Sirrus: Het perfecte duo
We zijn het ideale koppel dat elkaar aanvult, een “one-stop-shop” voor u als klant. Eén telefoonnummer voor al uw IT zaken. Ons doel is om u elke dag maximaal te ondersteunen vanuit onze service en kennis. Bij ons staat u op nummer één. Dat noemen we nu echt ontzorgen!

En dat gaan we vieren
Dit blije nieuws willen we graag met u delen. Voor al onze relaties die een gratis adviesgesprek bij ons aanvragen, hebben we een leuke actie bedacht. Tijdens ons adviesgesprek zullen wij u hier meer over vertellen.

Plan een gratis afspraak!

Mogen we u binnenkort ontmoeten? Het kan zowel fysiek als remote.

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.