Support

Security Awareness Training

Sirrus is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verzorgen van Security Awareness training voor bedrijven. Security Awareness is het bewustzijn van de risico’s en bedreigingen die de digitale veiligheid van een organisatie kunnen ondermijnen. Sirrus helpt bedrijven om hun medewerkers te trainen en te sensibiliseren over de best practices en de do’s en don’ts op het gebied van cybersecurity. Sirrus biedt verschillende Security Awareness diensten aan, zoals:

– Online leermodules die interactief en op maat gemaakt zijn voor elke doelgroep en sector.
– Phishing simulaties die de weerbaarheid van de medewerkers tegen kwaadaardige e-mails testen en verbeteren.
– Security scans die de kwetsbaarheden van de IT-infrastructuur en de apparaten van de medewerkers in kaart brengen en aanbevelingen geven voor verbetering.
– Security workshops die de medewerkers informeren en betrekken bij de actuele thema’s en trends op het gebied van cybersecurity.

Sirrus heeft een team van ervaren en gecertificeerde security experts die de Security Awareness diensten op een professionele en klantgerichte manier uitvoeren. Sirrus streeft ernaar om de digitale veiligheidscultuur van de bedrijven te versterken en te ondersteunen. Sirrus is de ideale partner voor bedrijven die hun Security Awareness willen verhogen en hun cyberweerbaarheid willen vergroten.

Meer interesse? Neem contact op met onze cyber security consultants:

Neem contact op

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.