Support

Haal meer uit SharePoint

Sharepoint

Terwijl de wereld worstelt met de impact van de covid-19 pandemie, staan technologie en winstgevendheid bovenaan de agenda van zowel de Europese Unie als het bedrijfsleven. Om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen, de winstgevendheid te behouden en productiviteit op afstand mogelijk te maken moeten medewerkers altijd en overal toegang hebben tot de online werkomgeving. Met Microsoft SharePoint maak je een online werkomgeving dat perfect aansluit op je onderneming.

Haal meer uit SharePoint

SharePoint kan uitstekend gebruikt worden als documentmanagementsysteem en als intranet. Daarnaast dient het als een digitaal cultuurlandschap waar al je kantoorgenoten dagelijks mee starten. De startpagina van je SharePointomgeving is de plek waar nieuws, gedeelde agenda’s, documenten, fotogalerijen, en vele andere secties in een flitsende look-and-feel worden weergegeven. De SharePoint is het centrale punt waar bestanden in kunnen worden bewaard en gedeeld. Het is daarbij ontzettend belangrijk om je SharePoint goed te organiseren met verschillende bevoegdheden, koppelingen, workflows en afdelingen.

Sharepoint homepage

 

 

Het digitale kantoor inrichten in SharePoint kent ontzettend veel mogelijkheden. De applicaties Power BI, Forms en Teams kunnen feilloos aan de SharePoint worden gekoppeld. Naast applicaties van Microsoft, zijn er ook vele andere applicaties, vanuit iedere denkbare sector, die gemakkelijk integreren met SharePoint.

In de SharePoint omgeving kan men als het ware eilandjes maken voor verschillende teams en afdelingen. Deze eilandjes kunnen elk hun eigen toegangsmanagement hebben. Zo kunnen er ook SharePointsites gedeeld worden met externe partijen. Op deze manier kunnen externe partijen documenten down- en uploaden en zelfs samenwerken in documenten. De laatste jaren is SharePoint uitgegroeid tot een van de parels van de Microsoft suite waar iedere organisatie meerwaarde uit kan halen.

 

Neem contact op

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.