Support

‘Haal meer uit Microsoft Teams’ Vanaf nu Bellen met Teams

Haal ook meer uit Microsoft Teams

In de afgelopen onzekere coronaperiode hebben veel mensen kennis gemaakt met videobellen via Microsoft Teams. Een openbaring voor velen. Vergaderen via Teams werd normaal en ondertussen zijn we niet meer anders gewend en behoort een vergadering op afstand tot het nieuwe normaal.

‘Bellen met Teams’

Jij kent Microsoft Teams dus waarschijnlijk alleen van het videovergaderen? Maar er kan zo veel meer met Microsoft Teams. Eén van die mogelijkheden is bellen. Vele klanten van Sirrus zijn sinds 2020 volledig overgestapt naar bellen met Teams. Bij deze klanten hebben we dit de afgelopen jaar geïmplementeerd en staan er verschillende offertes uit voor Bellen met Teams.

Hoe zit het met Bellen via Teams?

Het is een logische vervolgstap zodra je al gebruik maakt van Microsoft 365. Vanuit de cloud oplossingen kan je via Teams eenvoudig bellen naar vaste en mobiele telefoonnummers. Het grote voordeel is dat je jouw huidige telefooncentrale hiermee vervangt.

Door het integreren van jouw kantoornummers binnen Teams, maakt het niet meer uit waar je aan het werk bent of gaat. De extra functies verhogen zo de productiviteit van werken. Bellen via Teams werkt namelijk via alle devices. Dus per mobiel, vaste telefoon, laptop en computer. Na het installeren van de applicatie bel je net zoals je dat op kantoor doet. 

De voordelen van Bellen via Microsoft Teams:

  • De applicatie is gemakkelijk te gebruiken (niet onbelangrijk!)
  • Je kunt vanaf elk device bellen. Denk aan laptop, mobiele telefoon of een vast toestel op je bureau.
  • Op kantoor, thuis of onderweg bel je via Teams.
  • De functionaliteiten zoals: keuzemenu’s, wachtrijen en openingstijden blijven hetzelfde.
  • Eenvoudig mensen toevoegen aan bestaande teams, gesprekken of vergaderingen.
  • Zie eenvoudig wie er wel of niet in gesprek is.
  • Kies zelf hoe je belt. Via welk device etc.
  • Maak het zoals jij zelf wilt. Eenvoudig te personaliseren.

Ben jij benieuwd wat dit voor jouw organisatie oplevert? Neem contact op met Ricardo. Hij laat je door middel van een berekening zien wat jij hiermee gaat besparen. 

Neem contact op

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.