Support

Prohuis

Wie ben je en wat doet Prohuis?

Ik ben Mattijs van Gelder, werkzaam bij Prohuis Bouwmanagement. Prohuis Bouwmanagement is onderdeel van Prohuis waar een aantal B.V.’s onder vallen. Waaronder Invest, Vastgoedbeheer en Bouwmanagement.

Website Prohuis

Met welk probleem zaten jullie?

Bij Prohuis, wat nu ongeveer 20 jaar of iets korter bestaat, hadden wij ten tijden van de oprichting een ICT-bedrijf dat destijds de infrastructuren voor het ICT aangelegd heeft. Alleen tijden veranderen. Plaats onafhankelijk, tijd onafhankelijk werken. Het bedrijf dat het destijds gedaan heeft werd ook wat ouder, met verouderde technieken. En we wilden daar ook een slag in slaan om daar beter te kunnen gaan werken. En zodoende zijn we de markt opgegaan om een ander en een beter bedrijf te contracteren.

Hoe is jullie ervaring met Sirrus?

Nadat we de offerte van Sirrus gekregen hebben en vergeleken hebben met andere partijen die we uitgevraagd hadden, kwam Sirrus als beste uit de bus. Het gaf een goed gevoel en gezien de contacten die we al hadden zijn we daarmee verder gegaan. En in een paar dagen tijd was alles omgezet. Eigenlijk heeft het geen belemmeringen gebracht in de werkzaamheden die wij deden. Kunnen wij nu werken middels Teams en Microsoft 365. Kunnen we overal inloggen waar we willen en werken waar we willen.

Zou je Sirrus aanbevelen?

Na deze werkzaamheden met elkaar gedaan te hebben is het een goede contractpartij. Goed bereikbaar. En zou ik zeker de partij Sirrus aanraden bij andere bedrijven om daarmee in zee te gaan. Sirrus is een adequaat bedrijf wat snel handelt en goed bereikbaar is.

 

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.