Support

Pleunz

Wat doet Pleunz?

Sommige werkzaamheden zijn niet leuk. Soms kosten werkzaamheden te veel tijd. Met behulp van automatisering kunnen sommige taken snel en foutloos uitgevoerd worden. Zodat werknemers meer tijd hebben voor belangrijke werkzaamheden. Pleunz bespaart klanten tijd.

Website Pleunz

Hoe ben je bij Sirrus terechtgekomen?

Dat is een eenvoudige vraag. We wilden de Cloud in met Microsoft Azure. En we zochten hulp. Want we hadden niet helemaal scherp hoe we Azure het slim en effectief konden gebruiken. Onze tools en digitale ‘medewerkers’ moesten namelijk snel, stabiel en veilig de Cloud in.

We kwamen zonder twijfel terecht bij Sirrus. We zochten een niet té grote partij die flexibel stap voor stap ons kon helpen naar de Cloud. En de prijs van Sirrus viel ook goed bij ons in de smaak.

Hebben jullie nog concurrenten van Sirrus benaderd?

Uiteraard. Maar bij Sirrus hadden we vanaf het begin een goed gevoel. Dat is belangrijk. We hadden voor de eerste keer telefonisch contact. Toen is het balletje bij ons en Sirrus snel gaan rollen. We maakten al gauw persoonlijk kennis. Na het gesprek wisten we meteen zeker dat Sirrus ons kon helpen. Marcel: ‘We zijn nog steeds blij met die keuze’.

Snel en goed. Dat is Sirrus. De jongens van Sirrus snappen echt wat wij nodig hebben. En stap voor stap werken we samen naar onze doelen toe.

Is er wat veranderd bij Pleunz sinds het tijdperk van Sirrus?

Jazeker. We zijn een stuk professioneler geworden. Onze core business is onze IT-infrastructuur en IT-platformen. Daar verdienen wij geld aan. Dankzij Sirrus kunnen we klanten laten zien dat onze digitale ‘medewerkers’ gegevens 100% veilig verwerken.

En we hebben dankzij Sirrus meer tijd voor onze klanten. Omdat onze systemen en processen sneller en efficiënter zijn.

Wil je als kleine MKB-eigenaar of directeur jouw IT uitbesteden? Dan moet je zeker bij Sirrus zijn!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.