Support

EBC Nederland

Wie ben je en wat doet EBC Nederland?

Mijn naam is Marcel van Leeuwen, ik ben directeur bij Concordia De Keizer / EBC Nederland. We zijn een financieel adviesbureau dat gespecialiseerd is in Employee Benefits en financiële planning. Met Employee Benifits bedoelen we het aan bedrijven,  op het gebied van pensioen-, zorg- en inkomensvoorzieningen. De financiële planning vullen we in met een financieel fit en vitaalprogramma, waarin werknemers begeleid worden bij het maken van de juiste keuzes in al die arbeidsvoorwaardelijke regelingen en het afstemmen daarvan op hun persoonlijke financiële planning.

Website EBC Nederland

Hoe ben je bij Sirrus terechtgekomen?

Wij zijn bij Sirrus terechtgekomen, omdat wij ons een aantal jaar geleden los maakten van een grotere organisatie waar alles geregeld was rondom automatisering en ICT. Toen moesten we dat zelf gaan regelen. Waarbij je eigenlijk net even te klein bent om dit soort zaken zelf te organiseren en mensen daarvoor aan te nemen. En dan is het natuurlijk veel prettiger als je daar een externe partner voor kan inhuren. En die hebben we in Sirrus uiteindelijk gevonden.

Hoe is het proces verlopen?

Toen wij een heel mooi project van de KLM binnenhaalde om voor de medewerkers met een vrijwillige vertrekregeling een financieel adviesgesprek te plannen, zijn we metelkaar gaan zitten. Sirrus kon toen direct al onze adviseurs  opschalen. Ze zorgden dat we konden werken in de Cloud, en dat Microsoft Teams daarop aangesloten was zodat in de corona tijd alle gesprekken met de KLM medewerkers digitaal plaats konden vinden. Met een aantal uur was het geregeld. Ja, het geeft wel aan hoe we elkaar begrijpen en hoe we snel kunnen schakelen. We hebben eigenlijk zonder enige technische problemen bijna 500 gesprekken online kunnen voeren met medewerkers van de KLM.

Wat was het resultaat?

Het is heel simpel, het werkt, we hebben geen vragen, we hebben geen gedoe. Het is ons vak niet, wij zijn sterk in andere zaken. Dus je wilt zo min mogelijk afgeleid zijn door allerlei technische probleempjes. Tuurlijk, die zijn er altijd wel eventjes, maar op het moment dat je die makkelijk kan inschieten en dat die snel en adequate worden opgelost dan werkt dat gewoon bijzonder prettig.

Zou je Sirrus aanbevelen?

Ja, ik zou Sirrus zeer zeker aanbevelen! Ze snappen goed de business, ze handelen snel en accuraat. Neem Sirrus serieus, het zijn echt serious goede gasten die weten waar het om gaat en hoe IT eigenlijk gewoon de business moet supporten.

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.