Support

Daarom Sirrus

Wij zijn Sirrus

Graag stellen we ons aan je voor; wij zijn Sirrus. Een IT bedrijf met een Rotterdamse mentaliteit. Wij zorgen ervoor dat ICT voor jou werkt, en niet andersom. Dat doen we doormiddel van Microsoft cloud technologie. Zo leveren we onze Sirrus Cloud Werkplek waarmee onze klanten overal veilig en functioneel kunnen werken. De cloud werkplek is aan te vullen met onder andere telefonie via Microsoft Teams, internet verbindingen en hardware. Dit alles voor een vast bedrag per maand.

Ook kunnen we het beheer van uw servers overnemen. Hierbij ben je verzekerd van onze service. Wij zorgen dat je systemen bereikbaar, veilig en up-to-date zijn.

Ontdek onze cloud diensten

Probeer ons uit!

Heb je een vraag over je IT en wil je goed geholpen worden? Probeer ons eens uit. Ook als je nog geen klant bij ons bent helpen we je graag op weg!

Bel onze supportlijn

Daarom Sirrus!

Al je aandacht kun je gebruiken voor het draaien van je eigen business. IT moet daarin faciliterend zijn. Wij zijn geen systeembeheerder die allemaal moeilijke vragen gaat stellen. Wij zorgen er voor dat jij efficient kunt werken.

Ons doel is niet om zoveel mogelijk licenties en pakketen te verkopen. Nee wij denken mee vanuit jouw onderneming. Wat heb je nodig om efficiënt business te kunnen doen? Daar denken we graag over mee. Een blije klant is ons heel veel waard!

Steeds meer bedrijven in het MKB krijgen te maken met cybercriminaliteit. Een standaard spamfilter met een antivirus programma is al lang niet meer genoeg. En dat weten we maar al te goed! Sirrus heeft namelijk een zuster onderneming binnen de Didacticum Groep welke gespecialiseerd is in cybersecurity; Cyber7.

Alle kennis rondom digitale veiligheid is dus in huis. En daar profiteren onze klanten van.

Het klinkt zo logisch, betalen naar gebruik. Net als water uit de kraan. Het is altijd beschikbaar en je betaalt naar je verbruikt hebt. Zo bieden wij ook onze IT diensten aan. Een vast bedrag per werkplek per maand. En daar zit dan alles in. Geen verrassingen en nacalculaties. Vandaag 42 medewerkers en morgen 41? Geen probleem, ons maandbedrag schaalt mee.

Natuurlijk houden wij van duidelijkheid. Maar zijn we met een casus bezig, dan bijten we ons erin vast. Om het voor de klant zo snel (maar zorgvuldig) mogelijk tot een goed einde te brengen. En wordt het dan een keer een uurtje later voor we naar huis kunnen? We doen het graag om onze klanten te laten stralen.

Of misschien wat platter; niet lullen maar poetsen. Verwacht bij ons geen elle lange presentaties en gladde verkooppraatjes. Wij zijn wie we zijn; nuchter en hardwerkend.

Probeer ons uit!

Heb je een vraag over je IT en wil je goed geholpen worden? Probeer ons eens uit. Ook als je nog geen klant bij ons bent helpen we je graag op weg!

Wil je meer over ons weten? 

Ons hoofdkantoor zit in Capelle aan den IJssel. Daarnaast hebben we nog een kantoor op Schiphol; in hetzelfde gebouw als Microsoft Nederland. Onze passie is het efficient laten werken van onze klanten. Dit doen we met de Microsoft technologie. Office 365, Azure, Windows 10, Server 2022, we kennen het als onze broekzak. Maar voor jou maakt het niet veel uit welke techniek er gebruikt wordt, als het maar goed werkt en veilig is. En dat is nu precies waarom wij elke dag goedgehumeurd aan het werk gaan!

Meer lezen over Sirrus

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.