Gemoedsrust op het vlak van privacy en beveiliging

“Data veilig opgeslagen in de cloud, conform de regelgeving en beschermd door de best-in-class beveiliging. Je gegevens en de tools die je gebruikt, kunnen je bedrijf een boost geven.”

De wereld is momenteel uitdagender dan ooit. Denk bijvoorbeeld aan hoe cyberaanvallen -waarmee bedrijven worden geconfronteerd- steeds geraffineerder worden. Vandaag de dag is elk apparaat in potentie een risico voor onze systemen en daarom moeten die zo goed mogelijk worden beveiligd. Steeds meer van onze persoonlijke gegevens komen online te staan en worden gedigitaliseerd, om nog maar te zwijgen van de gegevens die je van je klanten hebt. Daarom is het van cruciaal belang dat je bedrijf zeer goed wordt beveiligd en volledig voldoet aan alle van toepassing zijnde wet- en regelgeving, zoals de AVG.

Beveiliging ging in eerste instantie om het beschermen van een netwerk, maar door de flexibiliteit van de cloud en het gebruik van moderne apparaten komen steeds meer gegevens ook buiten de muren van bedrijven terecht. Dit brengt voordelen met zich mee, zoals het efficiënter uitvoeren van werkzaamheden, waardoor de productiviteit wordt verhoogd. Deze voordelen vallen echter in het niet als die gegevens niet voldoende worden beveiligd. Beveiliging is daarom een essentiële stap bij het digitaliseren van gegevens: het beschermen van je bedrijf, je medewerkers en je klanten en dat alles in overeenstemming met de standaarden en het beleid zoals dat is vastgesteld door de overheid.

In de hedendaagse zakelijke wereld kan een inbreuk op gegevensbeveiliging een bedrijf aanzienlijke financiële schade berokkenen, zoals boetes en reputatieschade, of verlies van omzet, uitval en reparatiekosten. Daarom benadert Microsoft beveiliging op een holistische manier. Door gebruik te maken van haar cloudplatform Azure, kennis en internationale beveiligingspartners zorgt zij ervoor dat haar klanten tegen bedreigingen zijn beschermd en dat die klanten bedreigingen kunnen detecteren en snel de gepaste maatregelen kunnen nemen.

Microsoft besteedt jaarlijks meer dan een miljard dollar aan onderzoek en ontwikkeling voor het inbouwen van beveiliging in haar producten en heeft door toevoeging van de omvangrijke kennis die zij hebben opgedaan, inzicht in bedreigingen en de mogelijkheden om die bedreigingen grondig aan te pakken. Daarom implementeert Microsoft de nieuwste beveiligingen in haar producten en deelt die informatie met haar klanten om ervoor te zorgen dat ook zij zich bewust worden van gevaren, en hiervan op de hoogte blijven. Voor Microsoft heeft, naast identiteits- en toegangsbeheer, bescherming tegen bedreigingen, informatiebeveiliging en beveiligingsbeheer, het beveiligen van je bedrijf en je bedrijfsgegevens zowel in de cloud als op apparaten de hoogste prioriteit. Dankzij de ingekapselde beveiliging in zijn software en programma’s en haar reputatie als het gaat om privacy en naleving van wet- en regelgeving, kan Microsoft de veiligste oplossingen voor je bedrijf leveren.

Meer te weten komen over de ‘Trusted Cloud’ van Microsoft? Als Microsoft Gold partner helpen Didacticum en Sirrus je graag op weg. Bel ons vrijblijvend op +31 (0)10 447 1033 of mail naar info@sirrus.nl.

Ga voor echt passende support

Krijg direct advies afgestemd op uw situatie

Bel: +31 10 798 7390 of

Nog één stapje

Vul deze gegevens in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een volledig en vrijblijvend advies. Zo gemakkelijk kan het zijn.

i

Wordt alleen gebruikt om u te kunnen begroeten

i

Wordt alleen gebruikt om u te kunnen bereiken

i

Wordt alleen gebruikt om u te kunnen bereiken

i

Wordt alleen gebruikt om u van relevante informatie te kunnen voorzien

i

Wordt alleen gebruikt om te zien waar uw bericht over gaat

i

Wordt alleen gebruikt om uw vraag te begrijpen

Zo gemakkelijk kan het zijn

Vul uw telefoonnummer in en we bellen u zo snel mogelijk terug.

i

Wordt alleen gebruikt om u te kunnen bereiken

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste Microsoft Cloud innovaties. Wees de voorloper in uw branche. Schrijf u in!

i

Wordt alleen gebruikt om u gericht te kunnen begroeten

i

Wordt alleen gebruikt om u van relevante informatie te voorzien

i

Wordt alleen gebruikt om u te kunnen bereiken

Ik ga akkoord met de voorwaarden