Managed Services door Sirrus

Onze garantie dat we u dagelijks voorzien in elke IT behoefte

Uw IT, onze zorg

U moet erop kunnen vertrouwen dat uw IT-omgeving werkt, en ook blijft werken. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring als officieel Microsoft Partner. Met onze ervaring in IT- en cloudtechnologie begrijpen wij uw uitdagingen als geen ander.

Wij treden graag op als uw partner om mee te denken vanuit uw specifieke bedrijfssituatie. Vanaf de implementatie verzorgen wij ondersteuning op het gebied van beheer, opleidingen en support. Zo blijft de continuïteit van uw IT en onderneming gewaarborgd. Zo kunt u zich bezig houden met waar u goed in bent.

Beheer & Support

Wij ondersteunen u tijdens de gehele transitie naar de cloud. Nadat de transitie naar de cloud is voltooid kunt u gebruik maken van onze Beheer & Support Service, Managed Services noemen wij dit. 

Van enkele vragen, tot het volledig beheer en support; alles is mogelijk. Wij zorgen dat u de ondersteuning krijgt die past bij de vraag vanuit uw bedrijf. Dat is hoe wij uw continuïteit waarborgen.

Optimalisatie & Innovatie

Uw bedrijf en de omgeving waarin u opereert is altijd aan veranderingen onderhevig. Dit betekent dat ook uw behoeftes en verwachtingen van uw IT-omgeving steeds kunnen veranderen. Met deze redenen blijven we ook na de implementatie met u in gesprek.

Zo weten wij altijd wat er in uw organisatie speelt en kunnen we helpen om uw IT-omgeving optimaal te laten functioneren voor uw bedrijfsprocessen. Zo vindt u blijvend de aansluiting op ontwikkelingen in de markt.

Van het begin tot het eind

Wij zijn betrokken vanaf strategie, ontwerp en implementatie tot innovatie, beheer en support. We staat naast u alsof we uw eigen in-house IT afdeling zijn.

Betrokken

We delen onze kennis en ervaring graag. Wij houden u op de hoogte van ontwikkelingen, kansen en bedreigingen op gebied van IT. Zo bent u altijd up-to-date en zetten we de mogelijkheden gezamenlijk om in voordelen voor uw bedrijfsvoering.

Microsoft Gold Cloud Platform Partner

Wij werken als meervoudig Microsoft Partner nauw samen met Microsoft. Zo zijn wij altijd bij met de nieuwste ontwikkelingen, technieken en het belangrijkste de toepassingen hiervan om direct waarde toe te voegen voor onze klanten.

Meer dan 15 jaar ervaring

Samen met onze zeer ervaren en Microsoft gecertificeerde consultants en intensieve samenwerking met onze partner Didacticum zijn we een gevestigde partij in de markt. Hiermee hebben we al bijna twintig jaar ervaring in huis.

Interesse in een cloud oplossing? Bel 010 798 7390 of

i

Wordt alleen gebruikt om u te kunnen begroeten

i

Wordt alleen gebruikt om u te kunnen bereiken

i

Wordt alleen gebruikt om u te kunnen bereiken

i

Wordt alleen gebruikt om u van relevante informatie te kunnen voorzien

i

Wordt alleen gebruikt om te zien waar uw bericht over gaat

i

Wordt alleen gebruikt om uw vraag te begrijpen

Sirrus | Microsoft Cloud Experts

Succesvol naar de Cloud? Gebruik Sirrus als uw springplank.

Sirrus heeft veel Azure kennis en ervaring en dan met name gericht op Azure IaaS en PaaS, dit eventueel gecombineerd met on-premise (Microsoft) omgevingen.

Voor dit soort omgevingen heeft Sirrus al vele projecten en andere werkzaamheden verricht zoals: ontwerpen van (hybride) cloud omgevingen, inclusief implementaties, migraties en optimalisaties. Veelal gevolgd door degelijke kennisoverdracht naar de klanteigen medewerkers opdat zij over voldoende kennis en kunde beschikken om de nieuwe omgeving efficiënt en veilig te onderhouden.