Daarom Microsoft (Azure) Cloud Platform

Lift mee op de beveiliging geleverd & onderhouden door Microsoft zelf
Sluit uw bestaande (Microsoft)omgeving naadloos aan de cloud (Azure)
Geen hoge investeringen meer vooraf
Laat IT meegroeien met uw bedrijf, betaal alleen voor hetgeen u gebruikt
Voorspelbare IT kosten

IT zonder zorgen

Hoewel er meerdere cloud oplossingen en providers zijn, verkiest Sirrus het Microsoft Cloud Platform, ook wel Azure geheten. En deze keuze is niet zonder redenen.

Sirrus heeft veel Azure kennis en ervaring en dan met name gericht op Azure IaaS en PaaS, dit eventueel gecombineerd met on-premise (Microsoft) omgevingen.

Voor dit soort omgevingen heeft Sirrus al vele projecten en andere werkzaamheden verricht zoals: ontwerpen van (hybride) cloud omgevingen, inclusief implementaties, migraties en optimalisaties. Veelal gevolgd door degelijke kennisoverdracht naar de klanteigen medewerkers opdat zij over voldoende kennis en kunde beschikken om de nieuwe omgeving efficiënt en veilig te onderhouden.

Op basis hiervan biedt Sirrus een drietal Azure gerelateerde diensten aan welke zich al meerdere malen in de praktijk hebben bewezen:

Azure Migratie Service | Azure Stack Implementatie | Azure Trainingen

Maatwerk

We inventariseren uw bedrijfssituatie. Op basis van uw situatie, eisen en wensen adviseren we hoe- en op welke wijze u voordeel kunt halen met uw bedrijf in de cloud.

Geen onderbrekingen

Zonder onderbrekingen over naar Azure. Als wij uw bedrijf gaan migreren naar Azure zorgen wij dat u hier absoluut geen onderbrekingen van ondervind. Zo kunnen u- en uw medewerkers gerust door blijven werken.

Kennisoverdracht

Kennisoverdracht is de rode draad door onze organisatie. Wij zorgen ervoor dat u en uw medewerkers op ieder moment over relevante kennis beschikken.

Alleen relevante onderdelen

Migreren naar de cloud omdat het kan? Het gebeurt tegenwoordig. Wij maken een heldere inventarisatie en migreren alleen IT onderdelen die er voor u ook echt toe doen en waarde toevoegen.

Ga voor echt passende support

Krijg direct advies afgestemd op uw situatie

Bel: +31 10 798 7390 of

Nog één stapje

Vul deze gegevens in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een volledig en vrijblijvend advies. Zo gemakkelijk kan het zijn.

i

Wordt alleen gebruikt om u te kunnen begroeten

i

Wordt alleen gebruikt om u te kunnen bereiken

i

Wordt alleen gebruikt om u te kunnen bereiken

i

Wordt alleen gebruikt om u van relevante informatie te kunnen voorzien

i

Wordt alleen gebruikt om te zien waar uw bericht over gaat

i

Wordt alleen gebruikt om uw vraag te begrijpen

Zo gemakkelijk kan het zijn

Vul uw telefoonnummer in en we bellen u zo snel mogelijk terug.

i

Wordt alleen gebruikt om u te kunnen bereiken